To já zásadně ve stanu Na těch pár hodin co já tam naspim při těch našich divokejch nocích to stačí
To já zásadně ve stanu :-) Na těch pár hodin co já tam naspim při těch našich divokejch nocích to stačí :-D
A to ja se zase ve stanu bojim. Ale s rezervaci jeste pockam, snad to nepřepálím ...
A to ja se zase ve stanu bojim. :-)):-d Ale s rezervaci jeste pockam, snad to nepřepálím ...
No mám to 150 km, takže to určitě se ZX uvítám Vloni mě to stálo 2.500,- páč Markétka šla so práce
No mám to 150 km, takže to určitě se ZX uvítám :-D:-)))) Vloni mě to stálo 2.500,- páč Markétka šla so práce :-D
Přátelé, byl doplněn program a pravidla. Je možné začít reservovat chatky v kempu, prosím nahlašte při reservaci, že jedete na Citroen sraz. Děkuji.
Přátelé, byl doplněn program a pravidla. Je možné začít reservovat chatky v kempu, prosím nahlašte při reservaci, že jedete na Citroen sraz. Děkuji.:palec
asi sem slepej proste nemuzu najit nikde kolik je vlezny na srazek diky?mozna tam dotahnu jeste noveho clena
asi sem slepej proste nemuzu najit nikde kolik je vlezny na srazek diky?mozna tam dotahnu jeste noveho clena:-)
Díky za dotaz,
cena je stejná jako loni:
Poplatek za registraci (vlezné)
200,- Kč / posádka (auto) - včetně DPH
(itineráře, samolepka srazu, příspěvěk na ceny.)
Ubytování a stravování si hradí účastníci inviduálně.
Díky za dotaz,
cena je stejná jako loni:
Poplatek za registraci (vlezné)
200,- Kč / posádka (auto) - včetně DPH
(itineráře, samolepka srazu, příspěvěk na ceny.)
Ubytování a stravování si hradí účastníci inviduálně.
mozno nie som az taky moc pozorny, mozno par info mi uslo, ale kde sa kona ten zraz?
mozno nie som az taky moc pozorny, mozno par info mi uslo, ale kde sa kona ten zraz?
Cau.
Odpoved na tvuj dotaz je hned v prvnim prispevku vlakna.
Jinak zde odkaz - .link.
Cau.
Odpoved na tvuj dotaz je hned v prvnim prispevku vlakna.
Jinak zde odkaz - http://www.citroen-club.eu/srazy/4-sraz-citroen-clubu-eu
Ahoj, jede někdo z Písecka, Strakonicka, Táborska? Že bysme udělali kolonu. Vyrážíme v pátek odpoledne, vracíme se v neděli.
Ahoj, jede někdo z Písecka, Strakonicka, Táborska? Že bysme udělali kolonu.;-) Vyrážíme v pátek odpoledne, vracíme se v neděli.
Ja pojedu od Ostravy, jede z tohodle směru ještě někdo?
Jinak asi zase budu hledat někoho do party na čumku, jako tradičně dorazím "single".
Ja pojedu od Ostravy, jede z tohodle směru ještě někdo? :)
Jinak asi zase budu hledat někoho do party na čumku, jako tradičně dorazím "single". :-)
tak ja snad dorazim ale zacina to byt tradici ze pred srazem se neco podela loni to byla srnka a letos hadice k chladici kterou nemuz sehnat.snad ji sezenu a dojedem
tak ja snad dorazim ale zacina to byt tradici ze pred srazem se neco podela loni to byla srnka a letos hadice k chladici kterou nemuz sehnat.snad ji sezenu a dojedem
zdarec lidi já se můžu k někomu připojit nebo někdo ke mě jedu od Brna tak nás může jet více
zdarec lidi já se můžu k někomu připojit nebo někdo ke mě jedu od Brna tak nás může jet více;-)
Ahoj Všem.
Dnes vznikla čumka! Škoda, že nemůžu ani naznačit... Jinak, kdo bude volat do kempu skrzeva rezervace chatky ať nezapomene poznamenat, že jede na Citroen sraz. Dostane lepší chatku na lepším místě! Nee, nejde o luxus, ale o to místo. Kemp je velký a my máme separé, proto se nestyďte a rezervujte
Ahoj Všem.
Dnes vznikla čumka! :palec Škoda, že nemůžu ani naznačit... Jinak, kdo bude volat do kempu skrzeva rezervace chatky ať nezapomene poznamenat, že jede na Citroen sraz. Dostane lepší chatku na lepším místě! :-d:palec Nee, nejde o luxus, ale o to místo. Kemp je velký a my máme separé, proto se nestyďte a rezervujte:palec
Zde: .link.
je oficiální pozvánka na 4. sraz - autorská práva nejsou, množte a vyvěšujte
Zde: http://www.citroen-club.eu/showpic.php?cc=53709245&cmain=53709245&oid=53709253&clang=cz
je oficiální pozvánka na 4. sraz - autorská práva nejsou, množte a vyvěšujte :-d
Jen připomínám, k čumce je dobré mít mapu, Tábor a okolí je ideální, ale stačí si vytisknout z Netu .link.
nebo stačí autoatlas. Ovšem pozor, GPS, smartfony nejsou povoleny - je to nečestné a nesportovní.
Jen připomínám, k čumce je dobré mít mapu, Tábor a okolí je ideální, ale stačí si vytisknout z Netu http://mapy.cz/s/3Tz3
nebo stačí autoatlas. Ovšem pozor, GPS, smartfony nejsou povoleny - je to nečestné a nesportovní. :-p
Tak u nás to letos vypadá že se pouze přijedeme podívat a kouknout na ostatní autíka,teda pokud zase nepozdrží opravu C4 v servisu,bez čumáku nejedem
Tak u nás to letos vypadá že se pouze přijedeme podívat a kouknout na ostatní autíka,teda pokud zase nepozdrží opravu C4 v servisu,bez čumáku nejedem :-d
Tak se pomalu ale jiste zacinam tesit A hlasim, ze oproti puvodnimu planu dorazim v poctu 2+1+0 pokud se nic nepokazi.
Tak se pomalu ale jiste zacinam tesit :) A hlasim, ze oproti puvodnimu planu dorazim v poctu 2+1+0 pokud se nic nepokazi.
Ahoj všem účastníkům srazu.
Páteční předpověď se zatím netváří moc dobře, ale počasí nás neodradí! Přípravy vrcholí, jen přibalte pláštěnky a teplejší oblečení.Nemějte strach, pokud bude průtrž mračen a procházka lesem bude připomínat džungli z filmů o vietnamské válce, máme záložní řešení, avšak neméně náročné. Každopádně sobota a neděle je předpovídána nadějně.
Ahoj všem účastníkům srazu.;-)
Páteční předpověď se zatím netváří moc dobře, ale počasí nás neodradí! :palec Přípravy vrcholí, jen přibalte pláštěnky a teplejší oblečení.Nemějte strach, pokud bude průtrž mračen a procházka lesem bude připomínat džungli z filmů o vietnamské válce, máme záložní řešení, avšak neméně náročné. :-d Každopádně sobota a neděle je předpovídána nadějně. :palec