Přátelé jste srdečně zváni na 4. klubový sraz. .link.
Život je plný překvapení a změn a tak je zde i nové místo srazu. Požádám všechny kdo mají zájem přijet, aby se registrovali již nyní a také neváhali napsat svůj názor co od srazu očekávají. Na Vaše registrace, názory a podměty se těší pořadatelé srazu. Tímto plníme přání všech těch, kdo se pravidelně zúčastňovali srazů na Křivonosce a a dožadovali se termínu na rok 2012. Samozřejmě přivítáme i nováčky a věřím, že se v novém roce sejdeme navzdory globálním krizím.
PS: Ptejte se a diskutujte.
Přátelé jste srdečně zváni na 4. klubový sraz. http://www.citroen-club.eu/srazy/4-sraz-citroen-clubu-eu
Život je plný překvapení a změn a tak je zde i nové místo srazu. Požádám všechny kdo mají zájem přijet, aby se registrovali již nyní a také neváhali napsat svůj názor co od srazu očekávají. Na Vaše registrace, názory a podměty se těší pořadatelé srazu. Tímto plníme přání všech těch, kdo se pravidelně zúčastňovali srazů na Křivonosce a a dožadovali se termínu na rok 2012. Samozřejmě přivítáme i nováčky a věřím, že se v novém roce sejdeme navzdory globálním krizím.:palec
PS: Ptejte se a diskutujte. ;-)
Tak jsem to zvládla jako první, to mám radost. Trochu mě zklamalo, že to není na Křivonosce, nicméně změna je život a tohle je taky moc pěknej kemp. Takže v sobotu se mnou počítejte, ještě si musim koupit kalendář na příští rok, abych si to do něj poznamenala
Tak jsem to zvládla jako první, to mám radost. Trochu mě zklamalo, že to není na Křivonosce, nicméně změna je život a tohle je taky moc pěknej kemp. Takže v sobotu se mnou počítejte, ještě si musim koupit kalendář na příští rok, abych si to do něj poznamenala:palec
Nově vybrané místo srazu je situované víc do středu republiky. Kemp jsme prohlídli a snad se bude líbit všem. Kostky jsou vrženy a organizátoři udělají vše pro to, aby jste strávili víkend plný zábavy, soutěží a pohody ! Michal
Nově vybrané místo srazu je situované víc do středu republiky. Kemp jsme prohlídli a snad se bude líbit všem. Kostky jsou vrženy a organizátoři udělají vše pro to, aby jste strávili víkend plný zábavy, soutěží a pohody ! Michal:-d
Mě se to líbý a určo přijedu jako každej rok vychází mi i volno od pátku do neděle takže pohoda a místo je dobrý je to něco jibýho a určo si to užijem !!!
Mě se to líbý a určo přijedu jako každej rok vychází mi i volno od pátku do neděle takže pohoda a místo je dobrý je to něco jibýho a určo si to užijem !!!
bohuzel mi letos nedojedem ze 2 duvodu
1) male dite
2) s Felicii na Citroen sraz je dost blbe
1) male dite
2) s Felicii na Citroen sraz je dost blbe :-))))
1) male dite
2) s Felicii na Citroen sraz je dost blbe
Tak to ne
Radi vas všichni uvidime, a tu felicii snadno snadno předěláme, máme v tom praxi. .link.
Tak to ne:-p
Radi vas všichni uvidime, a tu felicii snadno snadno předěláme, máme v tom praxi.:-d
http://www.citroen-club.eu/showpic.php?cc=37842866&cmain=37842866&oid=37873960&clang=cz
no jestli si troufnes .link.
no jestli si troufnes :-D
http://img8.rajce.idnes.cz/d0803/5/5554/5554660_53d1278ad28aa691b8f6597591a23b62/images/Fotografie3001.jpg
:-))))
Pokud by to vyšlo, bylo by to super \není to jen sraz majitelů Citroenů ale všech fandů a hlavně setkání přátelů.
Pokud by to vyšlo, bylo by to super:palec \není to jen sraz majitelů Citroenů ale všech fandů a hlavně setkání přátelů.:palec
Zmena je zivot a jak se tak koukam na mapu, tak jsem kolem Knizeciho rybniku pravidelne jezdival smerem na Krivonosku. Takze holt pribrzdim o neco drive a to se ceni Par kesek taky urcite najdu. Program? Hlavne kdyz se potkame v podobnem slozeni jako vzdycky a bude fajn.
Zmena je zivot a jak se tak koukam na mapu, tak jsem kolem Knizeciho rybniku pravidelne jezdival smerem na Krivonosku. :-d Takze holt pribrzdim o neco drive a to se ceni :) Par kesek taky urcite najdu. :-)))) Program? Hlavne kdyz se potkame v podobnem slozeni jako vzdycky a bude fajn.
ahoj je dobrý že sraz je v pulce republiky tak je to relativně pro všechny stejně daleko třeba už se těšíme a snad nás tam naše Xm doveze a potkáme se s novýma lidma a s dobrou zábavou
ahoj je dobrý že sraz je v pulce republiky tak je to relativně pro všechny stejně daleko třeba :-) už se těšíme a snad nás tam naše Xm doveze a potkáme se s novýma lidma a s dobrou zábavou :-d
jen mi ten novy kemp prijde dost drahej na vse kolem kdyz to srovnavam z krivonoskou
jen mi ten novy kemp prijde dost drahej na vse kolem kdyz to srovnavam z krivonoskou
A co přesně srovnáváš? Stravování srovnávat nelze, ubytování 3 lůžka je za 450,-Kč/noc, v Křivonosce 4-lůžko 190,-Kč /os. noc.
A co přesně srovnáváš? Stravování srovnávat nelze, ubytování 3 lůžka je za 450,-Kč/noc, v Křivonosce 4-lůžko 190,-Kč /os. noc.:nevim
Je pravda, že je to tam možná o trochu dražší, ale oproti křivonosce se mi tam líbí mnohem víc. Byl sem tam v létě na dovolený a bylo to super. Hlavně pokud vyjde počasí, dá se tam i koupat
Je pravda, že je to tam možná o trochu dražší, ale oproti křivonosce se mi tam líbí mnohem víc. Byl sem tam v létě na dovolený a bylo to super. Hlavně pokud vyjde počasí, dá se tam i koupat :-d
je to kousek od meho bydliste a jezdil jsem tam od mala jako kluk.a je to tam jen same stromy a zadne slunicko.a ze taky as tam budem nebudeme v tom kempu samy a nebudem tam myt taky zadne soukromy na zabavu jako na krivonosce
je to kousek od meho bydliste a jezdil jsem tam od mala jako kluk.a je to tam jen same stromy a zadne slunicko.a ze taky as tam budem nebudeme v tom kempu samy a nebudem tam myt taky zadne soukromy na zabavu jako na krivonosce
Je fajn, že se na sraz přihlašují nejen " štamgasti", ale i nově přihlášení členové C-clubu. Ten zájem opravdu potěší! Sraz se blíží, tak neváhejte s rezervací ubytování. Michal
Je fajn, že se na sraz přihlašují nejen " štamgasti", ale i nově přihlášení členové C-clubu. Ten zájem opravdu potěší! Sraz se blíží, tak neváhejte s rezervací ubytování. :-) Michal
tak kdyby náhodou tak stan to jistí a dyžtak dáme chtaku dyt mě znáš já to nějak neřešim
tak kdyby náhodou tak stan to jistí a dyžtak dáme chtaku dyt mě znáš já to nějak neřešim :D:D:D