Miro, veď to nevadí, bolo nás 21 áut, a ľudí tak akurát, partia bola super a verím, že budúci rok to bude ešte lepšie, a ak niekto bude mať záujem, tak možno príde už aj na slovač pozrieť.
Miro, veď to nevadí, bolo nás 21 áut, a ľudí tak akurát, partia bola super a verím, že budúci rok to bude ešte lepšie, a ak niekto bude mať záujem, tak možno príde už aj na slovač pozrieť.
takže po roku opäť chystáme zraz v PN, kto by mal záujem môže sa registrovať na www.citroeny.sk
Ahojte,
takže po roku opäť chystáme zraz v PN, kto by mal záujem môže sa registrovať na www.citroeny.sk
Přílohy: plagat_citroen_lit.png ( 329760b ) -
Ahoj Tomi.
Rad bych se zeptal - stale sice nevim jestli budu mit cas dorazit, chtel jsem se ale podivat na tvuj web a pripadne se zaregistrovat, zjistil jsem ale ze nefunguje ... Ta domena uz neexistuje nebo mam nejaky problem mezi zidli a klavesnici?
Diky za info.
Ahoj Tomi.
Rad bych se zeptal - stale sice nevim jestli budu mit cas dorazit, chtel jsem se ale podivat na tvuj web a pripadne se zaregistrovat, zjistil jsem ale ze nefunguje ... Ta domena uz neexistuje nebo mam nejaky problem mezi zidli a klavesnici? :nevim
Diky za info.
Ahoj,
no od minulého roku sa zmenila doména na www.citroeny.sk (vyzerá to krajšie ) tam nájdeš všetko a ak si nájdeš čas, tak ťa radi uvidíme
tomi
Ahoj,
no od minulého roku sa zmenila doména na www.citroeny.sk (vyzerá to krajšie :) ) tam nájdeš všetko ;) a ak si nájdeš čas, tak ťa radi uvidíme :)
tomi
Ahojte po roku by som vás opäť rád pozval na toto stretnutie, ktoré sa bude konať 5.-7.7.2013 v Piešťanoch.
Viac info na .link.
tomi
Ahojte po roku by som vás opäť rád pozval na toto stretnutie, ktoré sa bude konať 5.-7.7.2013 v Piešťanoch.
Viac info na http://www.citroeny.sk
tomi
Přílohy: plagat_spac_2013_700.jpg ( 63126b ) -
Ahojte, po roku by som vás opäť rád pozval na Stretnutie priaznivcov automobilov Citroën v Piešťanoch:
Ak by ste mali niekto záujem, tak sa neváhajte registrovať na adrese .link. , počet ubytovacích miest v chatkách je obmedzený, takže sa treba registrovať čo najskôr.
tomi
Ahojte, po roku by som vás opäť rád pozval na Stretnutie priaznivcov automobilov Citroën v Piešťanoch:
Ak by ste mali niekto záujem, tak sa neváhajte registrovať na adrese http://www.citroeny.sk , počet ubytovacích miest v chatkách je obmedzený, takže sa treba registrovať čo najskôr.
tomi
Přílohy: plagat_spac_2014_komp.jpg ( 80467b ) -
Ahojte, i tento rok by sme vás opäť radi pozvali na Stretnutie priaznivcov automobilov Citroën v Piešťanoch:
Ak by ste mali niekto záujem, tak sa neváhajte registrovať na adrese .link. počet ubytovacích miest v chatkách je obmedzený, takže sa treba registrovať čo najskôr.
tomi
Ahojte, i tento rok by sme vás opäť radi pozvali na Stretnutie priaznivcov automobilov Citroën v Piešťanoch:
Ak by ste mali niekto záujem, tak sa neváhajte registrovať na adrese http://www.citroeny.sk, počet ubytovacích miest v chatkách je obmedzený, takže sa treba registrovať čo najskôr.
tomi
Přílohy: plagat_spac_2015_800.jpg ( 103628b ) -