Pánové, postupně, teď se máme těšit na Křivonosku, .., Piešťany jsou pak..
Pánové, postupně, teď se máme těšit na Křivonosku, ..:-d, Piešťany jsou pak..:palec:-d
jasné, ale pokiaľ chceš minúť peniaze ako na Kube môžeme ti zajednať návštevu a kúry v piešťanských kúpeľoch
kľudne sa registrujte, nech máme prehľad o tom, aký je záujem a keď bude dosť účastníkov možno aj ceny ubytovania budú lepšie, takže si môžeme pomôcť
Jenom to ne, ja nemam rad teplou vodu, nedela mi dobre A vubec - radsi dve zimy nez jedno leto.
Jenom to ne, ja nemam rad teplou vodu, nedela mi dobre :-)) A vubec - radsi dve zimy nez jedno leto. :-)))):-)))):-))))
Nestrašte předsedoooo. Na Krivonosku dojedu i kdybych mel auto poslat napred vlakem a prijet na kole.
Nestrašte předsedoooo. :-p Na Krivonosku dojedu i kdybych mel auto poslat napred vlakem a prijet na kole.:-)
Nestrašte předsedoooo. Na Krivonosku dojedu i kdybych mel auto poslat napred vlakem a prijet na kole.
ty jo tak na tohle si prosím lístek do první řady Nestrašte předsedoooo. :-p Na Krivonosku dojedu i kdybych mel auto poslat napred vlakem a prijet na kole.:-)
ty jo tak na tohle si prosím lístek do první řady :-d:-d
já nepofrčim nemam volno a stejně je to odemě nějakejch 500Km a to je štreka tak to nefrčim....
já nepofrčim nemam volno a stejně je to odemě nějakejch 500Km a to je štreka tak to nefrčim....
Njn, tak to byva, nekam blize, nekam zase dal ... Ty 500 kilaku do Piestan a Krivonosku za humny, ja zase naopak
Njn, tak to byva, nekam blize, nekam zase dal ... Ty 500 kilaku do Piestan a Krivonosku za humny, ja zase naopak :nevim
Petrisi no vieš musím trošku rozpútať debatu, predsa sa jedná o prvý rok, kedy organizujem túto akciu a možno sa to trošku aj na Krivonoske rozkecá
Škoda, že nemám auto dokončené, inak by som určite prišiel a urobil reklamu sám
Petrisi no vieš musím trošku rozpútať debatu, predsa sa jedná o prvý rok, kedy organizujem túto akciu a možno sa to trošku aj na Krivonoske rozkecá :)
Škoda, že nemám auto dokončené, inak by som určite prišiel a urobil reklamu sám :)
Petrisi no vieš musím trošku rozpútať debatu, predsa sa jedná o prvý rok, kedy organizujem túto akciu a možno sa to trošku aj na Krivonoske rozkecá
Škoda, že nemám auto dokončené, inak by som určite prišiel a urobil reklamu sám
Bude to čo v Bzenci
:-)))) Bude:-)))) to:-)))) čo:-)))) v Bzenci:-((((
No Bzenec bych už nesrovnával.
Tomi, jasné beru, reklamy na sraz není nikdy dost.
No Bzenec bych už nesrovnával. :-d
Tomi, jasné beru, reklamy na sraz není nikdy dost.;-)
čaute, tak do zrazu nám zostáva ešte asi jeden a pol mesiaca, na stránke je uvedený už i časový harmonogram zrazu, takže kto máte záujem, šup sa registrovať.
tomi
čaute, tak do zrazu nám zostáva ešte asi jeden a pol mesiaca, na stránke je uvedený už i časový harmonogram zrazu, takže kto máte záujem, šup sa registrovať.
tomi
Tak Petrisi opakoval sa Bzenec. Nám to nevadí, no mňa osobne to sklamalo nakoľko som sa chcel zoznámiť s pár ľuďmi.Petrisi urob pre mňa poslednú službu vymaž ma s klubu ďakujem.Gidko.
Tak Petrisi opakoval sa Bzenec. Nám to nevadí, no mňa osobne to sklamalo nakoľko som sa chcel zoznámiť s pár ľuďmi.Petrisi urob pre mňa poslednú službu vymaž ma s klubu ďakujem.Gidko.