chcel by som vás pozvať na horeuvedený zraz, ktorý sa bude konať 4.3.2011 v okolí Trnavy, viac informácií ako i prihlasovanie je na sránke CKP
tomi
Ahojte,
chcel by som vás pozvať na horeuvedený zraz, ktorý sa bude konať 4.3.2011 v okolí Trnavy, viac informácií ako i prihlasovanie je na sránke CKP
tomi
31.10.2010 19:19 -
Re: Minizraz spojený s exkurziou v PSA Trnava
Ahoj Tomi, předně díky za pozvánku, Bohužel odkaz vyžaduje přihlášení. Pokud mohu mít prosbu, zadej sraz také na tyto stránky. Každopádně to zní zajímavě.
Ahoj Tomi, předně díky za pozvánku:palec, Bohužel odkaz vyžaduje přihlášení. Pokud mohu mít prosbu, zadej sraz také na tyto stránky. Každopádně to zní zajímavě. ;-)
31.10.2010 20:02 -
je to sice dost dopredu ale MOZNA udelame mensi vylet a na zpatecni ceste navsteva na Morave
je to sice dost dopredu ale MOZNA udelame mensi vylet :palec a na zpatecni ceste navsteva na Morave
31.10.2010 21:59 -
Ahojte, hej pre poriadok, prihlásenie vyžaduje prihlásenie, takže sa prosím registrujte, registrácia zaberie minútku a pokiaľ by som urobil aj prihlasovanie pre neregistrovaných užívateľov, tak zase budete musieť povinné údaje vyplniť pri odoslaní registrácie na zraz, proste trochu nejaký poriadok musí byť a ja som si to urobil takto a info hodím aj na iné stránky.
tomi
Ahojte, hej pre poriadok, prihlásenie vyžaduje prihlásenie, takže sa prosím registrujte, registrácia zaberie minútku a pokiaľ by som urobil aj prihlasovanie pre neregistrovaných užívateľov, tak zase budete musieť povinné údaje vyplniť pri odoslaní registrácie na zraz, proste trochu nejaký poriadok musí byť a ja som si to urobil takto a info hodím aj na iné stránky.
tomi
01.11.2010 08:00 -
Tomi perfektní práce, sGidkem jsem o této akci trochu debatoval.A pokud bude vhodná kostelace tak bych se zůčastnil.Zatím je to dost daleko ale zatím jen pro info takhle.
Tomi perfektní práce, sGidkem jsem o této akci trochu debatoval.A pokud bude vhodná kostelace tak bych se zůčastnil.Zatím je to dost daleko ale zatím jen pro info takhle.
01.11.2010 16:45 -
pokud to bude takové jako exkurze v Kolíně v TPCA ráda pojeduNějaké info o ubytování by nebylo Tomi?...
:palecpokud to bude takové jako exkurze v Kolíně v TPCA ráda pojedu:palecNějaké info o ubytování by nebylo Tomi?...
01.11.2010 17:47 -
no ešte je trochu čas, ak bude záujem, tak asi mesiac pred zrazom môžem vybaviť aj ubytovanie a stravu, zatiaľ som to sem hodil, len aby sa vedelo.
tomi
no ešte je trochu čas, ak bude záujem, tak asi mesiac pred zrazom môžem vybaviť aj ubytovanie a stravu, zatiaľ som to sem hodil, len aby sa vedelo.
tomi
11.11.2010 19:11 -
ahoj Tomi...prosím tě jsou nějaké nové informace ohledně exkurze v Trnavě?...nějako to tu utichlo....Je tu spoustu nových lidiček,tak pokud by chtěli se zůčastnit, aby věděli o co GO!!!!!Pokud jsou nějaké nové informace....tak díky za info.....
:-)ahoj Tomi...prosím tě jsou nějaké nové informace ohledně exkurze v Trnavě?...nějako to tu utichlo....:nevimJe tu spoustu nových lidiček,tak pokud by chtěli se zůčastnit, aby věděli o co GO!!!!!Pokud jsou nějaké nové informace....tak díky za info.....:palec
30.11.2010 19:24 -
ahoj Tomi...prosím tě jsou nějaké nové informace ohledně exkurze v Trnavě?...nějako to tu utichlo....Je tu spoustu nových lidiček,tak pokud by chtěli se zůčastnit, aby věděli o co GO!!!!!Pokud jsou nějaké nové informace....tak díky za info.....
Ahoj klikni na našu stránku je tam možnosť prihlásiť sa,myslím že sa to rozbehne po novom roku.
Ahoj klikni na našu stránku je tam možnosť prihlásiť sa,myslím že sa to rozbehne po novom roku.
01.12.2010 07:48 -
Gidko, ale když kliknu na odkaz co je uveden výše mám tam hlášku "Neprihlásený používateľ " Mohl bys tu dát nějaký funkční odkaz, nebo alespoň návod jak se na vašich stránkách registrovat na uvedenou akci. Pokud by to nešlo, další možnost je založení "akce" zde na stránkách (pro zdejší), ale pak by se na nás nesmělo s registrací zapomenout a přičíst nás.
Gidko, ale když kliknu na odkaz co je uveden výše mám tam hlášku "Neprihlásený používateľ " Mohl bys tu dát nějaký funkční odkaz, nebo alespoň návod jak se na vašich stránkách registrovat na uvedenou akci. Pokud by to nešlo, další možnost je založení "akce" zde na stránkách (pro zdejší), ale pak by se na nás nesmělo s registrací zapomenout a přičíst nás. :-p
01.12.2010 15:25 -
Gidko, ale když kliknu na odkaz co je uveden výše mám tam hlášku "Neprihlásený používateľ " Mohl bys tu dát nějaký funkční odkaz, nebo alespoň návod jak se na vašich stránkách registrovat na uvedenou akci. Pokud by to nešlo, další možnost je založení "akce" zde na stránkách (pro zdejší), ale pak by se na nás nesmělo s registrací zapomenout a přičíst nás.
poslal som ti maila máš tam moje heslo.G
poslal som ti maila máš tam moje heslo.G
01.12.2010 16:33 -
Takže ešte raz pre všetkých:
otvorte si stránku Citroen klub Praha , v pravom menu je prihlasovací formulár a pod ním je link "Nová registrácia" [1] po kliknutí naň je potrebné vyplniť len zopár údajov (Prezývka (nick), Meno, Priezvisko, Heslo, Email) [2] po odoslaní sa môžete prihlásiť na stránku [3] a vchádzať do návštevnej knihy, inzercie, prihlasovať sa na akcie...... (link na exkurziu do PSA )[4]
Ak by ešte niekto mal problém, prosím ozvite sa a urobím foto návod ako sa registrovať.
tomi
Takže ešte raz pre všetkých:
otvorte si stránku Citroen klub Praha , v pravom menu je prihlasovací formulár a pod ním je link "Nová registrácia" [1] po kliknutí naň je potrebné vyplniť len zopár údajov (Prezývka (nick), Meno, Priezvisko, Heslo, Email) [2] po odoslaní sa môžete prihlásiť na stránku [3] a vchádzať do návštevnej knihy, inzercie, prihlasovať sa na akcie...... (link na exkurziu do PSA )[4]
Ak by ešte niekto mal problém, prosím ozvite sa a urobím foto návod ako sa registrovať.
tomi
Přílohy: 1.jpg ( 88512b ) - [1] 2.jpg ( 92640b ) - [2] 3.jpg ( 44430b ) - [3] 4.jpg ( 230859b ) - [4]
06.12.2010 18:21 -
Je to sice ještě hodně brzo, ale asi se přijedem podívat
neboj Jirko, tak mesiac pred zrazom sa to všetko vyjasní a ja vás budem bombardovať, aby ste prišli v hojnom počte
neboj Jirko, tak mesiac pred zrazom sa to všetko vyjasní a ja vás budem bombardovať, aby ste prišli v hojnom počte :)
07.12.2010 10:13 -
neboj Jirko, tak mesiac pred zrazom sa to všetko vyjasní a ja vás budem bombardovať, aby ste prišli v hojnom počte
Tomi,pokud budeme mít všichni dostatečné informace o srazu,o exkurzi a místečku na přespání,pokud můžu mluvit za sebe ,ráda přijedu
Tomi,pokud budeme mít všichni dostatečné informace o srazu,o exkurzi a místečku na přespání,pokud můžu mluvit za sebe ,ráda přijedu;-)
08.12.2010 10:24 -
Je to sice zrovna za dlouho a navic zrovna v dobe kdy ma segra narozky ale vypada to zajimave. Zatim se ale registrovat nebudu.
Je to sice zrovna za dlouho a navic zrovna v dobe kdy ma segra narozky :-)):palec:-)))) ale vypada to zajimave. Zatim se ale registrovat nebudu.
09.01.2011 12:43 -
Ľudia pre tých, ktorí ste sa chystali do PSA Trnava je tu zlá správa z PSA, tento rok z kapacitných dôvodov nebudú vykonávať exkurzie, takže i náš termín bol zrušený.
Ďakujem všetkým, ktorí prejavili záujem o toto stretnutie a verím, že sa na Slovensko tento rok dostanete
tomi
Ľudia pre tých, ktorí ste sa chystali do PSA Trnava je tu zlá správa z PSA, tento rok z kapacitných dôvodov nebudú vykonávať exkurzie, takže i náš termín bol zrušený.
Ďakujem všetkým, ktorí prejavili záujem o toto stretnutie a verím, že sa na Slovensko tento rok dostanete :)
tomi