Verčo , přesně tak, Oběd bude v cílovém místě "spanilky". Není ovšem organizován, rozuměj, můžeme do jedné restaurace, pokud se tam vejdeme..Restaurací je ale v nejmenovaném místě více, tak je možnost výběru. Organizátoři nechtěli preferovat jednu restauraci, co člověk jiné chutě, někdo zvolí radši nekuřáka, někdo zahrádku, někdo je na dietě..Společných chvil si užijeme na Křivonosce dostatečně
Verčo :palec, přesně tak, Oběd bude v cílovém místě "spanilky". Není ovšem organizován, rozuměj, můžeme do jedné restaurace, pokud se tam vejdeme..Restaurací je ale v nejmenovaném místě více, tak je možnost výběru. Organizátoři nechtěli preferovat jednu restauraci, co člověk jiné chutě, někdo zvolí radši nekuřáka, někdo zahrádku, někdo je na dietě..Společných chvil si užijeme na Křivonosce dostatečně :-d
nevid kdyz jde o rev a krik tak myslim ze rvu dobre su puvodem z moravy
já su taky z moravy a odkaď ogare nevid kdyz jde o rev a krik tak myslim ze rvu dobre su puvodem z moravy:-p
já su taky z moravy a odkaď ogare :-)))):-))))
ale je to dlouha hystorie a jestli budes na srazku tak ti to reknu ale rad vas poznam decka
ale je to dlouha hystorie a jestli budes na srazku tak ti to reknu ale rad vas poznam decka:-))
tak z toho bude veselý slovácký krůžek snad se mi podaří vydupat si volno i na sobotu ja su z Rymarova :-D
tak z toho bude veselý slovácký krůžek :-)))):-)))) snad se mi podaří vydupat si volno i na sobotu :-p
No tak to teda předpokládám, že vy, co pocházíte z východnější části naší republiky, přijedete patřičně vybavený, abysme pak společně všichni mohli obdivovat krásy a tajemství moravskejch produktů v tekutý podobě A hlavně těch křišťálově čistejch
No tak to teda předpokládám, že vy, co pocházíte z východnější části naší republiky, přijedete patřičně vybavený, abysme pak společně všichni mohli obdivovat krásy a tajemství moravskejch produktů v tekutý podobě :-D A hlavně těch křišťálově čistejch :-))))