Medí však jsem říkal že nemáš psát koho jsi předjel
Proč mě to zajímá, se pozná správný vůz a kvalitní řidič..samozřejmě
Proč:nevim mě to zajímá, se pozná správný vůz:palec a kvalitní řidič..samozřejmě:-d
Protože jsem viděl chudáka kachnu jak ji přištval na parkoviště chudák měla letky celé zplavené. I když na druhou stranu chtěl bych vidět obličej toho típka v porscháku když ho trhla kachna a na veteránskejch číslech
Protože jsem viděl chudáka kachnu jak ji přištval na parkoviště chudák měla letky celé zplavené. I když na druhou stranu chtěl bych vidět obličej toho típka v porscháku když ho trhla kachna a na veteránskejch číslech
než jsem si to tu přečetl, tak jsem fotky nahrál na edisk, takže kdo má zájem, stáhněte si a já je i postupně zmenším a přidám do galerie..... .link.
ale hlavně: s "EU"čky jsme byli poprvé, bylo to moc fajn, díky všem a organizátorům zvlášť
než jsem si to tu přečetl, tak jsem fotky nahrál na edisk, takže kdo má zájem, stáhněte si a já je i postupně zmenším a přidám do galerie.....
http://www.edisk.cz/stahni/64888/Kolin_2010.rar_183.98MB.html
ale hlavně: s "EU"čky jsme byli poprvé, bylo to moc fajn, díky všem a organizátorům zvlášť
Véno já jen provokuju vždyť víš a to porsche jsem předjel před kolínem v tom esíčku přes plnou, jinak bych to nestihl a Kolínem jsme prolítli vzduchem na kruháči jsem dřel zrcátkama
Petris:
Jsem rád, že jsem vás viděl, vénu Hermiho a hl. Drahušku jsme se celkem zasmáli, když ve svařovně zrovna na mě spadne prskanec od Cóčka
Véno já jen provokuju vždyť víš :-D a to porsche jsem předjel před kolínem v tom esíčku přes plnou, jinak bych to nestihl :-D a Kolínem jsme prolítli vzduchem :-D na kruháči jsem dřel zrcátkama :-D
Petris: :palec
Jsem rád, že jsem vás viděl, vénu Hermiho a hl. Drahušku ;-) jsme se celkem zasmáli, když ve svařovně zrovna na mě spadne prskanec od Cóčka :-D
Děkuji Verče,Lukášoví a Malýmu Vénovi za organizavi exkurze v TPCA.Mě osobně se to moc líbilo(to je můj názor)a věřím že i ostatním.
Médi,ráda jsem tě opět viděla,a děkuji....ty víš za co.....
Moje velké díky patří Vojtovi,který mě vezl jak v bavlnce až do Budějik.Lidi moc jsem si ten dnešní den užila,odpočinula a Vám patří mé velké DÍKY.
Děkuji i ostatním členům jiných Citroen clubům,že se rádi s námi podívali do TPCA.Viteone a ostatním moc děkuji za krásné fotky....
Děkuji Verče,Lukášoví a Malýmu Vénovi za organizavi exkurze v TPCA.Mě osobně se to moc líbilo(to je můj názor)a věřím že i ostatním.:palec
Médi,ráda jsem tě opět viděla,a děkuji....ty víš za co.....;-);-)
Moje velké díky patří Vojtovi,který mě vezl jak v bavlnce až do Budějik.;-);-)Lidi moc jsem si ten dnešní den užila,odpočinula a Vám patří mé velké DÍKY.
Děkuji i ostatním členům jiných Citroen clubům,že se rádi s námi podívali do TPCA.Viteone a ostatním moc děkuji za krásné fotky....:palec:palec
Šmarjá panno, se budu se červenat. Ne opravdu, já musím poděkovat všem, kdo jste si ten čas našli. Teď, když čtu ty díky, tak se přiznám, že jsem měl dost obavu, zda se nám to zdaří, protože termín, který jsme od továrny dostali, byl uplně mimo všechny termíny, které jsme navrhovali a hlavně byl dost šibeniční. Přesto si myslím, že se akce zdařila a to úsilí, které jsem vynaložil k získání onoho termínu stálo zato. Lukášovi děkuji za to, jak perfektně pochopil kritéria, podle kterých jsme hledali restauraci a i Verče. Elišce za rychlou výrobu navigačních značek.
Šmarjá panno, se budu se červenat. Ne opravdu, já musím poděkovat všem, kdo jste si ten čas našli. Teď, když čtu ty díky, tak se přiznám, že jsem měl dost obavu, zda se nám to zdaří, protože termín, který jsme od továrny dostali, byl uplně mimo všechny termíny, které jsme navrhovali a hlavně byl dost šibeniční. Přesto si myslím, že se akce zdařila a to úsilí, které jsem vynaložil k získání onoho termínu stálo zato. Lukášovi děkuji za to, jak perfektně pochopil kritéria, podle kterých jsme hledali restauraci a i Verče. Elišce za rychlou výrobu navigačních značek.
Ahoj, tak jsem taky už dávno doma... sraz byl super, exkurze opravdu vydařená. Díky organizátorům
Fotky nahraju nejspíš zítra
Ahoj, tak jsem taky už dávno doma... sraz byl super, exkurze opravdu vydařená. Díky organizátorům ;)
Fotky nahraju nejspíš zítra :)
..... bylo to moc fajn, díky všem a organizátorům zvlášť
snazily jsme se aby jsme se timto srazem predvedli v tom nejlepsim svetle
snazily jsme se aby jsme se timto srazem predvedli v tom nejlepsim svetle :-))
Fakt to bylo dobrý fakt se to povedlo a sklánim před organizátorama fakt to stálo zato
Fakt to bylo dobrý fakt se to povedlo a sklánim před organizátorama fakt to stálo zato
Super exkurze i sraz.Vím jaké to je něco zorganizovat a vyhovět všem.Takže organizátorům velký dík!!!
Super exkurze i sraz.Vím jaké to je něco zorganizovat a vyhovět všem.Takže organizátorům velký dík!!!:palec
Já jsem zpět jel okolo té hospůdky a Táta ještě říkal, hele to mělo bejt tady ne? ..říkám no to ne, to by tu byly auta
Já jsem zpět jel okolo té hospůdky a Táta ještě říkal, hele to mělo bejt tady ne? ..říkám no to ne, to by tu byly auta :-D
dve kratke videa se zrazu v HD .link. .link.
dve kratke videa se zrazu v HD
http://www.youtube.com/watch?v=sS2TqAwM7NM
http://www.youtube.com/watch?v=jOQzynmNjVg
Já jsem zpět jel okolo té hospůdky a Táta ještě říkal, hele to mělo bejt tady ne? ..říkám no to ne, to by tu byly auta
Medí záleží v kolik to bylo hodin kolem 16 hodiny se to začalo rozjíždět a v cca 17 jsme to rozpouštěli my jsme odjížděli poslední chvilku před 17,30.
Medí záleží v kolik to bylo hodin kolem 16 hodiny se to začalo rozjíždět a v cca 17 jsme to rozpouštěli my jsme odjížděli poslední chvilku před 17,30.
Mám prosbu, pokud by se někomu chtělo sepsat článeček - stačí pár stránek jak bylo na srazu - obzvláště ve fabrice, co zaujalo, co se líbilo - prostě dojmy, ať napíše do fora nebo na mě via SZ, zveřejníme v sekci články. dík.
Mám prosbu, pokud by se někomu chtělo sepsat článeček - stačí pár stránek:-d jak bylo na srazu - obzvláště ve fabrice, co zaujalo, co se líbilo - prostě dojmy, ať napíše do fora nebo na mě via SZ, zveřejníme v sekci články. dík.:palec
tak ja bych se spolecne s malym Venou o neco pokusily ale zatim nic nezakladej nejdriv to sesmolime a pak kdyztak zverejnime
tak ja bych se spolecne s malym Venou o neco pokusily :-D ale zatim nic nezakladej nejdriv to sesmolime a pak kdyztak zverejnime :palec
tak ja bych se spolecne s malym Venou o neco pokusily ale zatim nic nezakladej nejdriv to sesmolime a pak kdyztak zverejnime
Verco dik, bud do fora, nebo s fotkama ve wordu pošlete na petris.citroen@atlas.cz a já to překlopím do článku ( sekce články) - neboj nebudu editovat ani cenzurovat, autorství ctím
PS: Jen mě napadlo, když čtu toto vlákno a vidím jak se líbilo, to zprostředkovat i nám co se nezúčastnili.
Verco dik, bud do fora, nebo s fotkama ve wordu pošlete na petris.citroen@atlas.cz a já to překlopím do článku ( sekce články) - neboj nebudu editovat ani cenzurovat, autorství ctím :-p
PS: Jen mě napadlo, když čtu toto vlákno a vidím jak se líbilo, to zprostředkovat i nám co se nezúčastnili.:nevim