to už bych chtěl přijet CX GTi Turbo 2 jestli s Markétkou vyděláme na benzín
to už bych chtěl přijet CX GTi Turbo 2 ;-) jestli s Markétkou vyděláme na benzín :-D
no do TPCA ano, ale na Křivou nohu musim jet po každý něčím jiným a když nebude Cx bude ID Kachna je mrňavá
no do TPCA ano, ale na Křivou nohu musim jet po každý něčím jiným :-D a když nebude Cx bude ID ;-) Kachna je mrňavá:-))))
jirkaMedu:Hale dojeď čím chceš třeba vlakem na nádraží tě když tak někdo vyzvedne ale dojeď.
jirkaMedu:Hale dojeď čím chceš třeba vlakem na nádraží tě když tak někdo vyzvedne ale dojeď.
Zítra provedu shrnutí počtu ůčastníků exkurze. A dám vědět kolik lidiček se může dopřihlásit.
Zítra provedu shrnutí počtu ůčastníků exkurze. A dám vědět kolik lidiček se může dopřihlásit.
mel by dorazit jeste jeden kamos s C4 COUPE ale otazka je jestli nebude v praci
mel by dorazit jeste jeden kamos s C4 COUPE ale otazka je jestli nebude v praci :nevim
Takže souhrn ůčastníků exkurze:
Drahuše
Daniel+3
Viteon+ 1
Verča88+1
Kouda+1
Tygr
MalejVena+3
H1po
JirkaMedu+ 1/2 +3
Jenyk+1
Josef_S
hermi+1
Toto jsou potvrzení ůčastníci a potvrzeno je 27 jestli dobře počítám.
Zájem vyjádřily :
Josef Radocha +1 ?
Roman+1 ?
Plus z registrační listiny je nepotvrzen Stanislav Žák+2
Jejich účast je tedy skoro je jistá ,proto máme tedy obsazeno cca 34 míst z 36 možných.
Takže souhrn ůčastníků exkurze:
Drahuše
Daniel+3
Viteon+ 1
Verča88+1
Kouda+1
Tygr
MalejVena+3
H1po
JirkaMedu+ 1/2 +3
Jenyk+1
Josef_S
hermi+1
Toto jsou potvrzení ůčastníci a potvrzeno je 27 jestli dobře počítám.
Zájem vyjádřily :
Josef Radocha +1 ?
Roman+1 ?
Plus z registrační listiny je nepotvrzen Stanislav Žák+2
Jejich účast je tedy skoro je jistá ,proto máme tedy obsazeno cca 34 míst z 36 možných.
Tímto vyhlašuji dodatečný termín na obsazení volných 6 míst a to do !!!!!!!! 6.10. 18.00 hod.!!!!!!!
Dodatečnou přihlášku zašlete mě, nebo Verče88 formou SZ s počtem lidí + menu a zároveň sem do diskuze, aby všichni věděli, zda jsou místa obsazená či ne. V případě většího zájmu rozhodne o možnosti zůčastnit se čas, kdy bude zveřejněn příspěvek zde v diskuzi.
TÍMTO SDĚLUJI, ŽE EXKURZE JE JEN PRO REGISTROVANÉ UČASTNÍKY.
Oběda se pak může zúčastnit i nepotvrzený člen klubu.
Toto opatření je nezbytné, aby nedošlo k tomu, že někdo dojede z velké dálky a nezbylo by na něj místo, protože někdo si řekne mám to kousek tak se tam mrknu a rozhodne se až v den konání. (využívám tímto práva organizátora vymezit okruh účastníků srazu)
;-);-);-)
Tímto vyhlašuji dodatečný termín na obsazení volných 6 míst a to do !!!!!!!! 6.10. 18.00 hod.!!!!!!!
Dodatečnou přihlášku zašlete mě, nebo Verče88 formou SZ s počtem lidí + menu a zároveň sem do diskuze, aby všichni věděli, zda jsou místa obsazená či ne. V případě většího zájmu rozhodne o možnosti zůčastnit se čas, kdy bude zveřejněn příspěvek zde v diskuzi.
TÍMTO SDĚLUJI, ŽE EXKURZE JE JEN PRO REGISTROVANÉ UČASTNÍKY.
Oběda se pak může zúčastnit i nepotvrzený člen klubu.
Toto opatření je nezbytné, aby nedošlo k tomu, že někdo dojede z velké dálky a nezbylo by na něj místo, protože někdo si řekne mám to kousek tak se tam mrknu a rozhodne se až v den konání. (využívám tímto práva organizátora vymezit okruh účastníků srazu)
tak já jedu určitě a přítelkyně a sestra to se eště musíme domluvit jak to bude atd...... ale já jedu určo sice budu ponoční ale snad to nějak zvládnu
tak já jedu určitě a přítelkyně a sestra to se eště musíme domluvit jak to bude atd...... ale já jedu určo sice budu ponoční ale snad to nějak zvládnu
tak já jedu určitě a přítelkyně a sestra to se eště musíme domluvit jak to bude atd...... ale já jedu určo sice budu ponoční ale snad to nějak zvládnu takže to sem eště napíšu jak to bude
tak já jedu určitě a přítelkyně a sestra to se eště musíme domluvit jak to bude atd...... ale já jedu určo sice budu ponoční ale snad to nějak zvládnu takže to sem eště napíšu jak to bude
to hermi,JirkaMedu: paráda a budete papat všichni nebo jen exkurze? aby jsem doladily počet v hospůdce.
to hermi,JirkaMedu: paráda a budete papat všichni nebo jen exkurze? aby jsem doladily počet v hospůdce.