takze kdyz to tak pocitam tak to nas zatim potvrzenych moc neni sem zvedava kolik lidi se nakonec dostavi
takze kdyz to tak pocitam tak to nas zatim potvrzenych moc neni :-)) sem zvedava kolik lidi se nakonec dostavi
no minimalni pocet je 12 lidi pri nejhorsim posbiram sestrenice a bratrance - i kdyz nejsou priznicni citroenu aspon se podivame po fabrice
no minimalni pocet je 12 lidi pri nejhorsim posbiram sestrenice a bratrance - i kdyz nejsou priznicni citroenu aspon se podivame po fabrice
no taky už jsem to oznámil příbuzenstvu že bude muset jet páč do fabriky se chcu podívat
no taky už jsem to oznámil příbuzenstvu že bude muset jet páč do fabriky se chcu podívat
V prvním příspěvku diskuze je časový rozvrh akce rovněž tak seznam potvrzených ůčastníků
V prvním příspěvku diskuze je časový rozvrh akce rovněž tak seznam potvrzených ůčastníků
Lidi klidpotvrzení přihlášených je dáno do datumu 26.9-takže bych počkalaMyslím že ten ,kdo má zájem se podívat do TPCA je schopen potvrdit svoji ůčast na 100%
:-dLidi klid:-dpotvrzení přihlášených je dáno do datumu 26.9-takže bych počkala:palecMyslím že ten ,kdo má zájem se podívat do TPCA je schopen potvrdit svoji ůčast na 100%;-)
pokud by to někoho zajímalo tak obed se bude konat tady .link.
ubytování si případní zájemci zařizují samy neboť sraz je pořádán jako jednodenní akce.
ubytování si případní zájemci zařizují samy neboť sraz je pořádán jako jednodenní akce.
Přátelé připomínám blížící se uzávěrku přihlášek na naši exkurzi rovněž bych připoměl že je třeba si vybrat jídlo :
kuřecí kapsa relax(šunka,sýr,žampion)
kung-pao
kuřecí řízek
vepř.směs s pepř.omáčkou
balkánské nudličky(cibule,žampion,smetana,balk.sýr)
vepřový steak s bazalkovou omáč.
Do prvního příspěvku jsem umístil seznam ůčastníků kteří ůčast potvrdily.
Přátelé připomínám blížící se uzávěrku přihlášek na naši exkurzi rovněž bych připoměl že je třeba si vybrat jídlo :
kuřecí kapsa relax(šunka,sýr,žampion)
kung-pao
kuřecí řízek
vepř.směs s pepř.omáčkou
balkánské nudličky(cibule,žampion,smetana,balk.sýr)
vepřový steak s bazalkovou omáč.
Do prvního příspěvku jsem umístil seznam ůčastníků kteří ůčast potvrdily.
Tak já se také závazně hlásím, jak exkurze, tak oběd. Vše v počtu jedné osoby a viděl bych to na kung-pao
Tak já se také závazně hlásím, jak exkurze, tak oběd. Vše v počtu jedné osoby a viděl bych to na kung-pao ;)
koukam koukam ze se nam to pekne plni
momentalni pocet prihlasenych lidi 18 = 1 elektrickej vlacek plne obsazenej , tak sup sup at zaplnime jeste ten druhej
koukam koukam ze se nam to pekne plni :-))))
momentalni pocet prihlasenych lidi 18 = 1 elektrickej vlacek plne obsazenej :palec , tak sup sup at zaplnime jeste ten druhej