Zatím potvrdili - Gidko 2x, Petris 1x, Pepan 2x,...I když budu počítat Tomiho, Verču a Bewa , je to trochu málo na zamluvení celého sklípku..
Zatím potvrdili - Gidko 2x, Petris 1x, Pepan 2x,...I když budu počítat Tomiho, Verču a Bewa , je to trochu málo na zamluvení celého sklípku..:nevim
Já nevim, pro mě představa sklípku znamená tak pro max. 15-20 lidí, ne že je to sklep jak uhelnej důl Tady kousek od nás má známej takovej sklípek a tam když je deset lidí tak je to až moc...... tak nevim jestli na moravě sou ty standardy trochu jiný
Já nevim, pro mě představa sklípku znamená tak pro max. 15-20 lidí, ne že je to sklep jak uhelnej důl :-D Tady kousek od nás má známej takovej sklípek a tam když je deset lidí tak je to až moc...... tak nevim jestli na moravě sou ty standardy trochu jiný :nevim
Omlouvám se VŠEM (hlavně přihlášeným), kteří budou zklamáni, všem těm - kdo již "setkání" zahrnuli do svých plánů.. Mohl jsem čekat ještě déle, ale nechtěl jsem rušit akci na poslední chvíli. Na druhou stranu, bylo by divné vysvětlovat ve sklípku proč hrajeme "mariáš" tam ,a ne někde v hospě. Osobní omluva patří Gidkovi, který ač hodně zdaleka byl odhodlán přijet. Gidko promiň. Rád se s tebou a samosebou s tvojí ženou kdykoliv setkám. To samé ostatně platí o ostatních"statečných" - Tomim, Pepanovi, Verče, Bewovi. Díky také Adce za organizaci a zajištění sklípku a kempu. (doufám, že storno proběhne ještě včas)
Vím, že nějaký čas nebudete mít náladu na účast na nějakém srazu, ale pokud budete mít nápad na setkání, já osobně přijedu a doufejme ve větší účast.
Petris
Přátelé, to co napíši nepíši dvakrát rád, ale ...
!!!! Bzenecké setkání je zrušeno!!!!:-((((
Omlouvám se VŠEM (hlavně přihlášeným), kteří budou zklamáni, všem těm - kdo již "setkání" zahrnuli do svých plánů.. Mohl jsem čekat ještě déle, ale nechtěl jsem rušit akci na poslední chvíli. Na druhou stranu, bylo by divné vysvětlovat ve sklípku proč hrajeme "mariáš" tam ,a ne někde v hospě.:-p Osobní omluva patří Gidkovi, který ač hodně zdaleka byl odhodlán přijet. Gidko promiň. Rád se s tebou a samosebou s tvojí ženou kdykoliv setkám.:palec To samé ostatně platí o ostatních"statečných" - Tomim, Pepanovi, Verče, Bewovi. Díky také Adce za organizaci a zajištění sklípku a kempu. (doufám, že storno proběhne ještě včas)
Vím, že nějaký čas nebudete mít náladu na účast na nějakém srazu, ale pokud budete mít nápad na setkání, já osobně přijedu a doufejme ve větší účast.
Petris
no tak my sme mali prísť štyria, resp. piati a ešte prisľúbil účasť aj kolega s rodinou tj. ďalší asi 4 ľudia, takže ľudí by bolo, my zrejme do strážnice ideme tak či onak, pretože tam máme aj stretnutie caravan klubov, Miro keď tak si tam to ubytovanie nechajte rezervované a príďte a urobíme si to po svojom inak už neviem.
my chceme ísť s Evkou v tento predĺžený víkend (v stredu je sviatok a štvrtok a piatok si beriem voľno ) aj do Lešnej do ZOO atď, takže určite to všetko teraz nezrušíme.
a k téme organizácia zrazu môžem povedať z vlastnej skúsenosti, len to, že tu nesmie platiť žiadna demokracia, lebo z toho nikdy nič nebude, treba dať pevný termín, pevné pravidlá a kto chce príde, kto nechce nepríde aj keby si mu splnil prvé, posledné.
Miro prípadne sa mi ozvi mailom a dohodneme sa a stretnúť sa s domácimi môžeme
no tak my sme mali prísť štyria, resp. piati a ešte prisľúbil účasť aj kolega s rodinou tj. ďalší asi 4 ľudia, takže ľudí by bolo, my zrejme do strážnice ideme tak či onak, pretože tam máme aj stretnutie caravan klubov, Miro keď tak si tam to ubytovanie nechajte rezervované a príďte a urobíme si to po svojom :) inak už neviem.
my chceme ísť s Evkou v tento predĺžený víkend (v stredu je sviatok a štvrtok a piatok si beriem voľno :D ) aj do Lešnej do ZOO atď, takže určite to všetko teraz nezrušíme.
a k téme organizácia zrazu môžem povedať z vlastnej skúsenosti, len to, že tu nesmie platiť žiadna demokracia, lebo z toho nikdy nič nebude, treba dať pevný termín, pevné pravidlá a kto chce príde, kto nechce nepríde aj keby si mu splnil prvé, posledné.
Miro prípadne sa mi ozvi mailom a dohodneme sa a stretnúť sa s domácimi môžeme :)
koukam ze nezbyde nic jineho nez se sejit opet na Krivonosce
A teraz vážne kto má ešte chuť sa stretnúť z citroen-klubom Praha v Bzenci.
A teraz vážne kto má ešte chuť sa stretnúť z citroen-klubom Praha v Bzenci.
Přátelé, nějak nám ubývá účastníků. Proto navrhuji, pojďme zkusit najít jiný vhodný termín. Je to jen návrh k diskuzi, chápu, že je to nefér k těm poctivcům co chtěli přijet ať se děje co se děje (a také už si rezervovali svůj čas), ale také na druhou stranu, je dost lidí co to mají dost daleko... Předkládám toto k diskuzi:
,nechápu proč se začla tato diskuze.... . Že je v plánu zrušit "Bzenec" jsem se já dozvěděla už z minulého týdne .Myslím,že o ubývání ůčastníků to rozhodně nebylo,že Petris?Že by nějaký velký problém?????
:-o:-o:-o:-o:-o:-o,nechápu proč se začla tato diskuze....:nevim:nevim . Že je v plánu zrušit "Bzenec" jsem se já dozvěděla už z minulého týdne .Myslím,že o ubývání ůčastníků to rozhodně nebylo,že Petris?Že by nějaký velký problém?????:-o:-o:-o:-o
,nechápu proč se začla tato diskuze.... . Že je v plánu zrušit "Bzenec" jsem se já dozvěděla už z minulého týdne .Myslím,že o ubývání ůčastníků to rozhodně nebylo,že Petris?Že by nějaký velký problém?????
Problém nieje my ideme aj tak teraz záleží kto sa pripojí.
Problém:-)))):-)))):-)):-)) nieje :-d:-d:-d my ideme aj tak:-o:-o:-o teraz záleží kto sa pripojí.:palec:palec:palec
takže ja ko som vravel 5 kusov v plnej kráse a kolega neviem, za neho nebudem hovoriť, ubytovanie máme, takže s nami problémy nebudú a nejaké miesto, kde sa večer zložíme si už hádam nájdeme, veď dobrých ľudí sa všade veľa vmestí.
A Jirko try se styď, že takhle trháš partu dúfam, že to bude stáť aspoň za to a im to tam ukážete
takže ja ko som vravel 5 kusov v plnej kráse a kolega neviem, za neho nebudem hovoriť, ubytovanie máme, takže s nami problémy nebudú a nejaké miesto, kde sa večer zložíme si už hádam nájdeme, veď dobrých ľudí sa všade veľa vmestí.
A Jirko try se styď, že takhle trháš partu :P dúfam, že to bude stáť aspoň za to a im to tam ukážete ;)
Já nevim, pro mě představa sklípku znamená tak pro max. 15-20 lidí, ne že je to sklep jak uhelnej důl Tady kousek od nás má známej takovej sklípek a tam když je deset lidí tak je to až moc...... tak nevim jestli na moravě sou ty standardy trochu jiný
Pep@ne žranica bude stretneme sa v Bzinci netrhaj partiu príd.
Pep@ne žranica bude stretneme sa v Bzinci netrhaj partiu príd.
Neříkám, že jsem nejlepší zpěvák, nebo kytarysta, nebo klavírista. Jde mi o to, že hudbu miluju, a pro mě písničky co sjme stihli dát od Prosince s novou kapelou do kupy stojej za to. Jde v podstatě o to, že od svých 15 let se snažím o hudbu muziku jako takovou. snažil jsem se dát do kupy kapelu která bude složená z muzikantů, s kterou něco dokážu. vím nahrání 3. písní na Demo Cd není nic ani ta posraná soutěž, ale jde mi i o to, že mi bude 30 a chtěl jsem v tom kraťoučkým životě něco dokázat. Aby na mě někdo nevzpomínal jen na fotkách.Nemyslim to tak, že chci umřít . Za další Mám problémy doma s rodinou, s bydlením, s čím je seznámen jen jeden člověk tady, a nechci to tu rozmazávat ani se svěřovat, aby to vypadalo, že se na to vymlouvám Mám posranej život od 18 ti let, kdy jsem začal chodit s holkou a ta si usmyslela, že chce miminko, akorát mi to zapomněla říct. Mám krásnýho hodnýho Modrookýho 9. letýho syna na kterýho jsem pyšnej, ale jinak krom vraků a pár veteránů NIC! NIC jen sebe momentálůně snad super holku, kytaru, Shnilí Céixo, kachnu, a Svářeku CO 2. V pokoji mrňavou televizy a plnou poličku modelů. Na srazy jezdím, protože se tak strašně těším na Vás. Na vás lidi, který třeba i rok nevidím. Jedu tam, abych vypadnul z toho ústavu doma, a z toho koloběhu života, kde lítám a platím dluhy. NENÍ to omluva vím, jen se snažím, aby to pár lidí pochopilo. Za svou éru se mi akorát 4 krát nepodařilo abych někam nepřijel, kam jsem slíbyl. Pro Vás a Pro Citroëny dejchám. Já vím, že v tý debilní soutěži se nahoru nedostanu, ale chci lidem v mém úzkém kruhu dokázat, že když mi nadávaj, že zas jdu na přiblblou zkoušku, a nepomáhám doma, že to k něčemu vede! I am sorry!! Pokud bych přijel z Prahy rozumně, protáhnu to do Bzence samozřejmě. P.S. na RALLY jsem se tak moc těšil, ale řeknu to na plnou hubu!! řekl jsem to včas, a za druhý přišla obálka se zeleným pruhem a bylo po rally.Přeji krásný den a pokud nedorazím super sklípek váš Meďák!
Neříkám, že jsem nejlepší zpěvák, nebo kytarysta, nebo klavírista.:-( Jde mi o to, že hudbu miluju, a pro mě písničky co sjme stihli dát od Prosince s novou kapelou do kupy stojej za to. Jde v podstatě o to, že od svých 15 let se snažím o hudbu muziku jako takovou. snažil jsem se dát do kupy kapelu která bude složená z muzikantů, s kterou něco dokážu. vím nahrání 3. písní na Demo Cd není nic ani ta posraná soutěž, ale jde mi i o to, že mi bude 30 a chtěl jsem v tom kraťoučkým životě něco dokázat. Aby na mě někdo nevzpomínal jen na fotkách.Nemyslim to tak, že chci umřít ;-). Za další Mám problémy doma s rodinou, s bydlením, s čím je seznámen jen jeden člověk tady, a nechci to tu rozmazávat ani se svěřovat, aby to vypadalo, že se na to vymlouvám :-( Mám posranej život od 18 ti let, kdy jsem začal chodit s holkou a ta si usmyslela, že chce miminko, akorát mi to zapomněla říct. Mám krásnýho hodnýho Modrookýho 9. letýho syna na kterýho jsem pyšnej, ale jinak krom vraků a pár veteránů NIC! NIC jen sebe momentálůně snad super holku, kytaru, Shnilí Céixo, kachnu, a Svářeku CO 2. V pokoji mrňavou televizy a plnou poličku modelů. Na srazy jezdím, protože se tak strašně těším na Vás. Na vás lidi, který třeba i rok nevidím. Jedu tam, abych vypadnul z toho ústavu doma, a z toho koloběhu života, kde lítám a platím dluhy. NENÍ to omluva vím, jen se snažím, aby to pár lidí pochopilo. Za svou éru se mi akorát 4 krát nepodařilo abych někam nepřijel, kam jsem slíbyl. Pro Vás a Pro Citroëny dejchám. Já vím, že v tý debilní soutěži se nahoru nedostanu, ale chci lidem v mém úzkém kruhu dokázat, že když mi nadávaj, že zas jdu na přiblblou zkoušku, a nepomáhám doma, že to k něčemu vede! :-( I am sorry!! Pokud bych přijel z Prahy rozumně, protáhnu to do Bzence samozřejmě. P.S. na RALLY jsem se tak moc těšil, ale řeknu to na plnou hubu!! řekl jsem to včas, a za druhý přišla obálka se zeleným pruhem a bylo po rally.Přeji krásný den a pokud nedorazím super sklípek ;-) váš Meďák!:palec
Tak jak to teda je? zatim nemam v plánu nic náhradního, takže bych klidně přijel, ale mam si nějak znova zamlouvat ubytování, nebo nějak teďka nevim co mam dělat.
Tak jak to teda je? zatim nemam v plánu nic náhradního, takže bych klidně přijel, ale mam si nějak znova zamlouvat ubytování, nebo nějak teďka nevim co mam dělat. :nevim
Tak jak to teda je? zatim nemam v plánu nic náhradního, takže bych klidně přijel, ale mam si nějak znova zamlouvat ubytování, nebo nějak teďka nevim co mam dělat.
Spíš so mnou neboj nie som gay.
Spíš so mnou neboj nie som gay.:-)))):-)))):-))))
:-o:-o:-o
Spíš so mnou neboj nie som gay.
Spíš so mnou neboj nie som gay.:-)))):-)))):-))))
:-o:-o:-o
supéééééééééééééééééééééééérrrrr ten vocas z Prahy nám spletl datum, takže do sklípku jedem
supéééééééééééééééééééééééérrrrr ten vocas z Prahy nám spletl datum, takže do sklípku jedem :-D :-D:palec:palec:palec:palec:palec:-)))):-))))