Protože je zrušený. Alespoň ten původní na kterém jsem byl maličko zainteresovaný a který jsme zadával. Je zajímavé, že jakmile se zrušil, začali se množit lidé a přihlašují se i ti co původně zrušili svoji účast. Ale nic proti. Já nejsem ale "král" z pohádky a nebudu odvolávat co jsem odvolal. Pokud pojedete i tak, je třeba aby se někdo ujal organizace a zadal nějaké podrobnosti do sekce srazy. To znamená datum, nějaký sraz, podrobnosti o ubytování a podobně. Toto může udělat každý, nejen admin. Přeju hodně štěstí a ať se sraz vydaří.
Protože je zrušený. Alespoň ten původní na kterém jsem byl maličko zainteresovaný a který jsme zadával. Je zajímavé, že jakmile se zrušil, začali se množit lidé a přihlašují se i ti co původně zrušili svoji účast. Ale nic proti. Já nejsem ale "král" z pohádky a nebudu odvolávat co jsem odvolal. Pokud pojedete i tak, je třeba aby se někdo ujal organizace a zadal nějaké podrobnosti do sekce srazy. To znamená datum, nějaký sraz, podrobnosti o ubytování a podobně. Toto může udělat každý, nejen admin. Přeju hodně štěstí a ať se sraz vydaří.
Petrisi ale mě prostě předělali datum soutěže !!! je na tom něco k nepochopení??? Nebudem se přeci hádat?
Petrisi ale mě prostě předělali datum soutěže !!! je na tom něco k nepochopení??? Nebudem se přeci hádat? :(
Jirko, nebudem pokud to tak vyznělo tak se omlouvám. Jen jsem chtěl aby bylo jasné že původní "Bzenecký sklípek" tak jak byl naplánován byl zrušen. (Psal jsem o tom o několik vláken výše). Z reakcí je jasné že chcete jet.Tak se ale musí někdo ujmout organizace. Tzn - jaký bude program?. půjdete do sklípku? - nějaký zamluvit, a podobně..Nebo jestli se jen sejdete v hospodě.. Nic proti ale chce to napsat. Založ (nebo někdo jiný) v sekci srazy akci, kde popíšeš vše do detailu. Pak bude vše jasné. To přeci neznamená, že jsme v nějaké při, rád se s tebou a ostaními setkám kdykoliv.
Jirko, nebudem :-p pokud to tak vyznělo tak se omlouvám. Jen jsem chtěl aby bylo jasné že původní "Bzenecký sklípek" tak jak byl naplánován byl zrušen. (Psal jsem o tom o několik vláken výše). Z reakcí je jasné že chcete jet.Tak se ale musí někdo ujmout organizace. Tzn - jaký bude program?. půjdete do sklípku? - nějaký zamluvit, a podobně..Nebo jestli se jen sejdete v hospodě.. Nic proti ale chce to napsat. Založ (nebo někdo jiný) v sekci srazy akci, kde popíšeš vše do detailu. Pak bude vše jasné. To přeci neznamená, že jsme v nějaké při, rád se s tebou a ostaními setkám kdykoliv.:-d
Tak a ja jsem ted uplne v haji, nechapu uz vubec nic.
A jinak jak to je se mnou - na termin 16-18. zari nam byla presunuta vicedenni firemni akce ktere se ucastnim a nejede "pres to vlak", pokud se nic nezmeni, tak bych do Bzence dojet nemohl, max nekdy v sobotu odpoledne a to by asi uz prilis cenu nemelo.
Tak a ja jsem ted uplne v haji, nechapu uz vubec nic. :nevim
A jinak jak to je se mnou - na termin 16-18. zari nam byla presunuta vicedenni firemni akce ktere se ucastnim a nejede "pres to vlak", pokud se nic nezmeni, tak bych do Bzence dojet nemohl, max nekdy v sobotu odpoledne a to by asi uz prilis cenu nemelo. :-(:-((((
Petrisi prepáč nám Slovákom ktorý aj cesto všetko do sklipku chcú prísť.Jedno nechápem dobrá patria je aj o piatich ludoch,ktorý nebudú mať problém a zabavia sa.Ja osobne sa teším na Drahušu ktorá bola prvá čo som oslovil na nete,potom je tu Adka,Verca,Pep@n a ešte niektorý čo by sme radi spoznali.Sme dúchodcovia z manželkov,manželka na zraze bude po operácii nohy cez to všetko príde.
,Jeto ale horšie z mladími v práci noaj toto sa dá prekonať.Petrisi neviem aký program... to bolo zorganizované čo sa malo robiť.Netreba sa teraz hádať Slováci v BZINCI budú.
Petrisi prepáč nám Slovákom ktorý aj cesto všetko do sklipku chcú prísť.Jedno nechápem dobrá patria je aj o piatich ludoch,ktorý nebudú mať problém a zabavia sa.Ja osobne sa teším na Drahušu ktorá bola prvá čo som oslovil na nete,potom je tu Adka,Verca,Pep@n a ešte niektorý čo by sme radi spoznali.Sme dúchodcovia z manželkov,manželka na zraze bude po operácii nohy cez to všetko príde.
,Jeto ale horšie z mladími v práci noaj toto sa dá prekonať.Petrisi neviem aký program... to bolo zorganizované čo sa malo robiť.Netreba sa teraz hádať Slováci v BZINCI budú.:palec:palec:-)):-)):-d:-d:-((((:-((((:-p:-p;-);-)
,Jeto ale horšie z mladími v práci noaj toto sa dá prekonať.Petrisi neviem aký program... to bolo zorganizované čo sa malo robiť.Netreba sa teraz hádať Slováci v BZINCI budú.
Miro děkuji za důvěru,jsem ráda,že tě Petrisovo "unáhlené" zrušení akce neodradilo,a akce" Bzenecké setkání s Citroen clubem Praha" NADÁLE PLATÍ S Adkou jsem domluvená co se týče ubytování mám já zařízené,stačí mi nějaké malinké místečko v koutku(Adko ještě jednou moc děkuji).....Jak jsem říkala ,přijedu vlakem sama v pátek.Děkuji Adce že mi nabídla,že na mě na nádraží v Bzenci počká,a sveze mě do kempu.Médi jsem ráda,že do Bzence přijedeš.....(to je ta nejkrásnější zpráva,která mě za poslední měsíc nejvíce potěšila)a samozřejmě i ta,že se se Všemi co pojedou do Bzence uvidím
Navrhuji:SRAZ VŠECH ÚČASTNÍKÚ SETKÁNÍČKA NA BZENECKÉM NÁMĚSTÍ V PÁTEK 17.9 2010 V 15:30
Miro děkuji za důvěru,jsem ráda,že tě Petrisovo "unáhlené" zrušení akce neodradilo,a akce" Bzenecké setkání s Citroen clubem Praha" NADÁLE PLATÍ:palec:palec S Adkou jsem domluvená co se týče ubytování mám já zařízené,stačí mi nějaké malinké místečko v koutku:-)):-))(Adko ještě jednou moc děkuji).....Jak jsem říkala ,přijedu vlakem sama v pátek.Děkuji Adce že mi nabídla,že na mě na nádraží v Bzenci počká,a sveze mě do kempu.Médi jsem ráda,že do Bzence přijedeš.....(to je ta nejkrásnější zpráva,která mě za poslední měsíc nejvíce potěšila:palec:palec)a samozřejmě i ta,že se se Všemi co pojedou do Bzence uvidím :palec:palec
Navrhuji:SRAZ VŠECH ÚČASTNÍKÚ SETKÁNÍČKA NA BZENECKÉM NÁMĚSTÍ V PÁTEK 17.9 2010 V 15:30
Výborne Drahuše viac organizovať netreba .Stačilo to, čo si urobila ty,navrhnúť miesto a čas . Inteligentní sme, huby máme takže sa pospytujeme kto prišiel na zraz a ostatné dohovoríme na mieste činu. Sme radi že sme sa rozhodli ako sme sa rozhodli,zlý začiatok dobrý koniec. Na všetkých sa s manželkou tešíme a viac nemám čo k tomuto dodať.
Výborne Drahuše viac organizovať netreba .Stačilo to, čo si urobila ty,navrhnúť miesto a čas . Inteligentní sme, huby máme takže sa pospytujeme kto prišiel na zraz a ostatné dohovoríme na mieste činu. Sme radi že sme sa rozhodli ako sme sa rozhodli,zlý začiatok dobrý koniec. Na všetkých sa s manželkou tešíme a viac nemám čo k tomuto dodať.
Drahuše: tak to nevim jestli to do 15:30 stihnu, protože eště nevim, jestli si Hanka veme v práci volno nebo ne.
Drahuše: tak to nevim jestli to do 15:30 stihnu, protože eště nevim, jestli si Hanka veme v práci volno nebo ne.
Do 17O hod jsem v práci pracuji totiž ode dneška v Citroen Petráček v ústí nad orlicí a prodávám nová autíčka
Do 17:OO hod jsem v práci :-( pracuji totiž ode dneška v Citroen Petráček v ústí nad orlicí a prodávám nová autíčka :-D:palec:palec:palec
Hanka volno nemá, takže jí vyzvednu cestou do Bzence v Praze... Nejdřív tak mužu v půl třetí vyrazit z Prahy. To nestíhám do 15:30 ani kdyby se ta xantie měla přetrhnout vejpůl
Hanka volno nemá, takže jí vyzvednu cestou do Bzence v Praze... Nejdřív tak mužu v půl třetí vyrazit z Prahy. To nestíhám do 15:30 ani kdyby se ta xantie měla přetrhnout vejpůl :-D
no tak som rád, že sme sa dohodli
v piatok sme tam s tebou Miro sa ešte dohodneme ako pôjdeme a my teda keď už ideme na ďaleký západ , tak zostaneme určite celý víkend, takže akcia môže pokračovať až do nedeľa.
áááá Jirko, som rád, že ti to takto vyšlo a plne ťa chápem, neboj v Bzenci všetci tvoj spev oceníme a na cx sa nesťažuj, máš aspoň niečo, iní nemajú ani to a mladého priveď so sebou, nech vie tiež, čo je sranda
tomi
no tak som rád, že sme sa dohodli :)
v piatok sme tam s tebou Miro sa ešte dohodneme ako pôjdeme a my teda keď už ideme na ďaleký západ :D, tak zostaneme určite celý víkend, takže akcia môže pokračovať až do nedeľa.
áááá Jirko, som rád, že ti to takto vyšlo a plne ťa chápem, neboj v Bzenci všetci tvoj spev oceníme a na cx sa nesťažuj, máš aspoň niečo, iní nemajú ani to a mladého priveď so sebou, nech vie tiež, čo je sranda :)
tomi
VÝBORNĚ.....taková spolupráce se mi líbíTakže v pátek se na náměstí v Bzenci domluvíme,jestli si pujdem někam sednou do hospůdky nebo uděláme mejdan v kempuPepane a ostatní, kteří to nestihnou být v 15:30 na náměstí:Nevadí,jsou i mobily...jenom stačí vytočit moje číslo a domluva je jistá(tel. číslo je na mém profilu....);-
MÉDI GRATULUJI K NOVÉ PRÁCI....(Konečně mi někdo sežene ten velký ,krásný červený deštník s Citroen logem,který si přeji už strašně dlouho.... )
VÝBORNĚ.....:palectaková spolupráce se mi líbí:palecTakže v pátek se na náměstí v Bzenci domluvíme,jestli si pujdem někam sednou do hospůdky nebo uděláme mejdan v kempu:-)))):-)))):-)))):-))))Pepane a ostatní, kteří to nestihnou být v 15:30 na náměstí:Nevadí,jsou i mobily...jenom stačí vytočit moje číslo a domluva je jistá(tel. číslo je na mém profilu....);-);-);-
MÉDI GRATULUJI K NOVÉ PRÁCI....(Konečně mi někdo sežene ten velký ,krásný červený deštník s Citroen logem,který si přeji už strašně dlouho.... :-d:-d:-d:-d:-d);-)
no jo Jirkov sen a dúfam, že parkuješ pred firmou, to CXo by malo byť vystavené v salóne veďľa novej C5 tourer
no jo Jirkov sen a dúfam, že parkuješ pred firmou, to CXo by malo byť vystavené v salóne veďľa novej C5 tourer :) :P
No tak CX asi ne,ale mám aspoň na zimu zaparkovanou kačenku, kterou tam teĎ jezdim Jinak potřebuju ještě info kolik peněz sebou a co se teda bude dít???
No tak CX asi ne,ale mám aspoň na zimu zaparkovanou kačenku, kterou tam teĎ jezdim :-D Jinak potřebuju ještě info kolik peněz sebou a co se teda bude dít???
No tak CX asi ne,ale mám aspoň na zimu zaparkovanou kačenku, kterou tam teĎ jezdim Jinak potřebuju ještě info kolik peněz sebou a co se teda bude dít???
A čím prídeš do Bzenca? uvidíme už konečne niektoré tvoje ďalšie auto :?
A čím prídeš do Bzenca? uvidíme už konečne niektoré tvoje ďalšie auto :? :P
Teda tady se dějou věci člověk tu hvilku není bo je mimo dosah.A tady je pomalu revoluce.
Teda tady se dějou věci člověk tu hvilku není bo je mimo dosah.A tady je pomalu revoluce.
Pojedu tím, v čem bude zrovna benzín nebo nafta a jestli bude zima tak kačka bude doma..takže Xantkou nebo Cx...Je to vůbec nebo jak to sakra je?
Pojedu tím, v čem bude zrovna benzín nebo nafta :-D a jestli bude zima tak kačka bude doma..takže Xantkou nebo Cx...Je to vůbec nebo jak to sakra je?:nevim