Takže lidičky.V Čisté u Litomyšle na nedávno proběhlém srazu jsem načal já toto téma.Jde o to, že v čisté pindali, že nechtějí lidi z cizích klubů ani lidi cizí, protože nevědí, co jsou zač a bla bla bla.Tak jsem vymyslel, že uděláme zájezd do vinného sklípku. Každý smaozřejmě svým vozem.Berme to jako Skoro zimní srázek a zároveň poznáte Vy i Oni vás a Vy je.Bereme? Tak teď kdo má sklípek a kdo to zorganizuje
Já beru Kytaru a věřím že Gidko Maso
Takže lidičky.V Čisté u Litomyšle na nedávno proběhlém srazu jsem načal já toto téma.Jde o to, že v čisté pindali, že nechtějí lidi z cizích klubů ani lidi cizí, protože nevědí, co jsou zač a bla bla bla.Tak jsem vymyslel, že uděláme zájezd do vinného sklípku. Každý smaozřejmě svým vozem.Berme to jako Skoro zimní srázek a zároveň poznáte Vy i Oni vás a Vy je.Bereme? Tak teď kdo má sklípek a kdo to zorganizuje :-D
Já beru Kytaru a věřím že Gidko Maso :-D:-)))):-))))
Sklípků bych měla na výběr několik a organizaci mám za ty léta taky nacvičenou víc než dobře ale pro kolik lidiček, kdy a kolik cena na osobu ??
Sklípků bych měla na výběr několik :-d a organizaci mám za ty léta taky nacvičenou víc než dobře :-)))) ale pro kolik lidiček, kdy a kolik cena na osobu ??
Takže lidičky.V Čisté u Litomyšle na nedávno proběhlém srazu jsem načal já toto téma.Jde o to, že v čisté pindali, že nechtějí lidi z cizích klubů ani lidi cizí, protože nevědí, co jsou zač a bla bla bla.Tak jsem vymyslel, že uděláme zájezd do vinného sklípku. Každý smaozřejmě svým vozem.Berme to jako Skoro zimní srázek a zároveň poznáte Vy i Oni vás a Vy je.Bereme? Tak teď kdo má sklípek a kdo to zorganizuje
Já beru Kytaru a věřím že Gidko Maso
Médi ,výborný nápad-já jsem pro každou srandu.Ráda poznám lidičky z jiných Citroen klubů.No v Budějikách o žádným sklípku nevím,tak to nechám na ty z Vás co žijou na Moravě.
Médi ,výborný nápad-já jsem pro každou srandu.Ráda poznám lidičky z jiných Citroen klubů.:palecNo v Budějikách o žádným sklípku nevím,tak to nechám na ty z Vás co žijou na Moravě.:-d:-d:-d:-d
Zdá sa mi že ti po rozume chodí len gulášek,ale kde je vínečko patrí aj dáka dobrota,čo tak si dat' debrecínku,domáce prošuto,vajcovú roládu,krémešku a ktomu škvarkové pagáčiky ako to bolo na stole v Ćistej.Gulášek nebude kotlík ostal v Ćistej.
Zdá sa mi že ti po rozume chodí len gulášek,ale kde je vínečko patrí aj dáka dobrota,čo tak si dat' debrecínku,domáce prošuto,vajcovú roládu,krémešku a ktomu škvarkové pagáčiky ako to bolo na stole v Ćistej.Gulášek nebude kotlík ostal v Ćistej.:-p:-(
Dobrý nápad - podzimní-zimní sraz na Moravě Kdy a kolik lidiček musíme prozkoumat. Na Médim a Gidkovi bude asi zjistit kolik lidí bude od kolegů, u nás to sečteme. A termín? Nechám na organizátorovi.
Dobrý nápad - podzimní-zimní sraz na Moravě :palec Kdy a kolik lidiček musíme prozkoumat. Na Médim a Gidkovi bude asi zjistit kolik lidí bude od kolegů, u nás to sečteme. A termín? Nechám na organizátorovi.;-)
Jirko čo tak sklípky okolo Znojma,Hodonína,Brna,naSlovensku Pezinok,Modra je tam vinná cesta len si treba prevetrat'zemepis ostávam spozdravom.
Jirko čo tak sklípky okolo Znojma,Hodonína,Brna,naSlovensku Pezinok,Modra je tam vinná cesta len si treba prevetrat'zemepis ostávam spozdravom.:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
a na ktere morave se to bude konat? ze bychom si udelali maly vylet k rodicovstvu a popripade tam zajeli )
a na ktere morave se to bude konat? ze bychom si udelali maly vylet k rodicovstvu a popripade tam zajeli :-)))
Pocházím z Bzenca toš sklépků je u nás doma dost. Sice gulášek nemíváme, sevírujem koláčky tvarohové a makové, domácí klobásy a nebo pokud je zájem není problém domácí zabíjačka u nás doma nééni nic problém .
Pocházím z Bzenca :-d toš sklépků je u nás doma dost. Sice gulášek nemíváme, sevírujem koláčky tvarohové a makové, domácí klobásy a nebo pokud je zájem není problém domácí zabíjačka :-)))):-)))) u nás doma nééni nic problém .
Adka > Bzeeenec vyhovuje to je jeom 12 km od soucasneho bydliste pritelovych rodicu
Adka > Bzeeenec vyhovuje to je jeom 12 km od soucasneho bydliste pritelovych rodicu
Ok nechám to na Aďce..jestli tě mohu poproosit..cena myslim si, že sklípek není nějak extra darhá záležitost na to, abychom řešili dostupnost a tak....Takže poprosím Aďku aby to vzala do svých!!! a Gidka aby dovezl tu luxusní vajíčkovou tlačenku atd...Petrise aby založil téma s přihlašovací tabulkou...a Jirku Miku, aby vzal jinýho Citrouška páč jestli nejede Mika tak ani já a já a gidko si vezmeme na starost registraci s členy z jiných klubů
Ok nechám to na Aďce..jestli tě mohu poproosit..cena myslim si, že sklípek není nějak extra darhá záležitost na to, abychom řešili dostupnost a tak....Takže poprosím Aďku aby to vzala do svých!!! a Gidka aby dovezl tu luxusní vajíčkovou tlačenku atd...Petrise aby založil téma s přihlašovací tabulkou...a Jirku Miku, aby vzal jinýho Citrouška :-D páč jestli nejede Mika tak ani já :-D:palec a já a gidko si vezmeme na starost registraci s členy z jiných klubů ;-)
Ok nechám to na Aďce..jestli tě mohu poproosit..cena myslim si, že sklípek není nějak extra darhá záležitost na to, abychom řešili dostupnost a tak....Takže poprosím Aďku aby to vzala do svých!!! a Gidka aby dovezl tu luxusní vajíčkovou tlačenku atd...Petrise aby založil téma s přihlašovací tabulkou...a Jirku Miku, aby vzal jinýho Citrouška páč jestli nejede Mika tak ani já a já a gidko si vezmeme na starost registraci s členy z jiných klubů
Ad'ka Morava je krásna a hodny tož lidé.
Ad'ka Morava je krásna a hodny tož lidé.
Toš lidi fofrem vymyslete termín. 17-18.9 je v Bzencu Vinobraní, je to hezké jsou otevřené i velké sklepy, bývá průvod / kterého se už naštěstí nemusím zůčastňovat, bo každý rok se mi tam splašila hajtra a byla ostuda jako vždy, což mi dodnes má matka jakožto kantorka nemůže odpustit / co se týká ceny, bězná je tak 300,- kč na osobu a je to pití / teda pokud nevychlemtáte celý sklep a pohoštění/ zatím kdo u nás byl si nestěžoval, tada alespoň ne nahlas spaní se dá zajistit na penzionech, cena cca 800,- .
Toš lidi :-d fofrem vymyslete termín. 17-18.9 je v Bzencu Vinobraní, je to hezké jsou otevřené i velké sklepy, bývá průvod / kterého se už naštěstí nemusím zůčastňovat, bo každý rok se mi tam splašila hajtra a byla ostuda jako vždy, což mi dodnes má matka jakožto kantorka nemůže odpustit :-d:-d / co se týká ceny, bězná je tak 300,- kč na osobu a je to pití / teda pokud nevychlemtáte celý sklep a pohoštění/ zatím kdo u nás byl si nestěžoval, tada alespoň ne nahlas :-d spaní se dá zajistit na penzionech, cena cca 800,- .
a to jsem si myslela, že jen důchodci jezdí za pěkného počasí tak když Jiříkova C4 na podzim nejezdí, zvedne Jiříček svůj pohodlný zadeček, naloží Blaničku a buď se k někomu přidá a nebo použije veřejnou dopravu představ si, že do Bzenca jezdí vlak i autobus tož to já nedorazím:-( v zimě moje C4 nejezdí:-d
a to jsem si myslela, že jen důchodci jezdí za pěkného počasí :-p:-p tak když Jiříkova C4 na podzim nejezdí, zvedne Jiříček svůj pohodlný zadeček, naloží Blaničku a buď se k někomu přidá a nebo použije veřejnou dopravu :-d:-d představ si, že do Bzenca jezdí vlak i autobus :-d:-d
a to jsem si myslela, že jen důchodci jezdí za pěkného počasí tak když Jiříkova C4 na podzim nejezdí, zvedne Jiříček svůj pohodlný zadeček, naloží Blaničku a buď se k někomu přidá a nebo použije veřejnou dopravu představ si, že do Bzenca jezdí vlak i autobus
a to jsem si myslela, že jen důchodci jezdí za pěkného počasí tak když Jiříkova C4 na podzim nejezdí, zvedne Jiříček svůj pohodlný zadeček, naloží Blaničku a buď se k někomu přidá a nebo použije veřejnou dopravu představ si, že do Bzenca jezdí vlak i autobus
Krucinál Adka neurážaj dôchodcov lebo neprídeme ani my.Jestli Jirka.mika v zime nejazdí tož neznamená že dúchodci taky ne.
Krucinál Adka neurážaj dôchodcov lebo neprídeme ani my.Jestli Jirka.mika v zime nejazdí tož neznamená že dúchodci taky ne.:-p
:-p:-p:-p:-p:-p
Krucinál Adka neurážaj dôchodcov lebo neprídeme ani my.Jestli Jirka.mika v zime nejazdí tož neznamená že dúchodci taky ne.
Ježiši no to bych si nikdy nedovolila já měla na mysli ty naše důchodce - na moravě, plato vajec na zadním okně a konstatní rychlost 30 ve městě i mimo což rozhodně néni Váš případ Krucinál Adka neurážaj dôchodcov lebo neprídeme ani my.Jestli Jirka.mika v zime nejazdí tož neznamená že dúchodci taky ne.:-p :-p:-p:-p:-p:-p
Ježiši no to bych si nikdy nedovolila :-d já měla na mysli ty naše důchodce - na moravě, plato vajec na zadním okně a konstatní rychlost 30 ve městě i mimo :-d což rozhodně néni Váš případ :-)))):-))))
Ježiši no to bych si nikdy nedovolila já měla na mysli ty naše důchodce - na moravě, plato vajec na zadním okně a konstatní rychlost 30 ve městě i mimo což rozhodně néni Váš případ
Neboj ja som to tak nemyslel ja som v pohode telom somuž starý ale dušov mladučký,a nabudúce my tykaj v klube sme rovnako starý.
Neboj ja som to tak nemyslel ja som v pohode telom somuž starý ale dušov mladučký,a nabudúce my tykaj v klube sme rovnako starý.:-))))
:-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-))))