I ty vábitelko jedna
A Petrisovi dík za pěkně zpracovaný článek.
I ty vábitelko jedna :-) :-)))):-)))):-))))
A Petrisovi dík za pěkně zpracovaný článek.
17.07.2010 15:20 -
Re: ADAC Rallye Deutschland - 2010
Jsem tak natěšenej,že jsem se na "ADAC" zaregistroval 2x. Ne pro jistotu,ale že jsem zřejmě ....ehm.
Omlouvám se.
:-)) Jsem tak natěšenej,že jsem se na "ADAC" zaregistroval 2x. :-)))) Ne pro jistotu,ale že jsem zřejmě ....ehm. :nevim
Omlouvám se. :-((((
17.07.2010 15:57 -
Přátelé, přikládám odkaz kde je uveden seznam přihlášených vozů. Myslím že se bude na co dívat. .link.
Nejsou zde uvedeny "historici" tak doufejme že se brzo objeví.
Přátelé, přikládám odkaz kde je uveden seznam přihlášených vozů. Myslím že se bude na co dívat. http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=14594&title=seznam-prihlasenych-na-rally-deutschland
Nejsou zde uvedeny "historici" tak doufejme že se brzo objeví.:nevim
29.07.2010 21:45 -
dnes 20 dní do startu.. Koukal jsem na záběry z rallye Finsko a přiznám se - už se nemůžu dočkat.. Ještě někdo se přidá?
dnes 20 dní do startu..:-p Koukal jsem na záběry z rallye Finsko a přiznám se - už se nemůžu dočkat..:-d Ještě někdo se přidá? :palec
02.08.2010 21:17 -
Výsledky z Finské rallye : .link.
Ta příští bude již za naši účasti
Výsledky z Finské rallye : http://www.citroen-club.eu/page/kod-39/sub-34138/ci-326300.html
Ta příští bude již za naši účasti:palec:-d
03.08.2010 08:59 -
Jenom takova "decentní" poznámka - Petrisi máte nějaký "odhadový" soukromý rozpočet na tuhle akci? (nepočítaje palivo, to radši ze svých výletů vypouštím z kalkulace, jinak bych sedel na zadku doma a nehnul se).
Předpokládaný rozpočet akce „Rallye D“
• Doprava – vzdálenost Rozvadov – Azur Camp : 500km
Přejezdy mezi RZ, doprava do Trieru cca 300km
(při sloučení posádky, bude částka menší)
Celkem 1300 km – cca 3000,- Kč
(7litrů/100km – benzin, 35Kč/l)
• Ubytko - 3 x noc je 45Eur (1osoba a stan) 1125,-Kč
• Strava – vlastní, RZ „Baumholder“ bývá občerstvení,
Pivo, klobása, dále suvenýry.. inviduálně
Kapesné – tak 50 Eur
Jídlo vlastní..
Takže celkem –
max varianta tj. 1 -auto 1-osoba (bez kapesného) a bez jídla je 6000,- Kč…(bez dopravy 3000,-)
varianta 1 auto 2 osoby bez jídla a kapesného je 8000,- Kč
Více detailů i o cenách zde: .link.
Předpokládaný rozpočet akce „Rallye D“
• Doprava – vzdálenost Rozvadov – Azur Camp : 500km
Přejezdy mezi RZ, doprava do Trieru cca 300km
Celkem 1300 km – cca 3000,- Kč
(7litrů/100km – benzin, 35Kč/l)
• Rallye – bronzový pass – 59 Eur – (25Kč/Eur) – 1475,-Kč
- parkovné u RZ - 1Eur, max. 6Eur - 150.-Kč
- parkovné Trier – cca 10Eur 250,-Kč
• Ubytko - 3 x noc je 45Eur (1osoba a stan) 1125,-Kč
• Strava – vlastní, RZ „Baumholder“ bývá občerstvení,
Pivo, klobása, dále suvenýry.. inviduálně
Kapesné – tak 50 Eur
Jídlo vlastní..
Takže celkem –
max varianta tj. 1 -auto 1-osoba (bez kapesného) a bez jídla je 6000,- Kč…(bez dopravy 3000,-)
varianta 1 auto 2 osoby bez jídla a kapesného je 8000,- Kč
Více detailů i o cenách zde: http://www.citroen-club.eu/srazy/show=286033
05.08.2010 18:58 -
Ahoj, jelikož se termín blíží, pár upřesňujících informací:
Připomínám, že srazík účastníků je ve čtvrtek ráno. A to ZDE: .link.
Je to dálnice D3 - 144.km - benzínová pumpa AGIP. Přesněji - za pumpou je "mekáč" a u něho parkoviště. ČAS? Pokud možno mezi 8:30 - 9:00. Má prosba je - plánujte si příjez spíše na 8:30 ! V 9:00 odjíždíme. Z toho vyplývá má druhá prosba - prosím do středy do večera tj 18.8. potvrďte svou účast zde na fóru. Děkuji. Kdo by se ve čtvrek i přesto opozdil s příjezdem na místo, nechť se ozve - zde tel: 725628214. Tento telefon je i pro případné dotazy, vysvětlení. Možno samozřejmě diskutovat i zde.
Kdo by to i tak nestihl, nebo by se chtěl připojit v pátek - zde je trasa: .link.
Budeme v ATC Reinsfeld: .link.
Stačí pak poslat SMS na výše uvedené číslo ve tvaru: "jsme tu, sraz na vrátnici kempu v ......" )
Ahoj, jelikož se termín blíží, pár upřesňujících informací::palec
Připomínám, že srazík účastníků:-d je ve čtvrtek ráno. A to ZDE: http://www.citroen-club.eu/showpic.php?cc=38107154&cmain=83737983&oid=357295&clang=cz
Je to dálnice D3 - 144.km - benzínová pumpa AGIP. Přesněji - za pumpou je "mekáč" a u něho parkoviště. ČAS? Pokud možno mezi 8:30 - 9:00. Má prosba je - plánujte si příjez spíše na 8:30 ! V 9:00 odjíždíme. Z toho vyplývá má druhá prosba - prosím do středy do večera tj 18.8. potvrďte svou účast zde na fóru. Děkuji. Kdo by se ve čtvrek i přesto opozdil s příjezdem na místo, nechť se ozve - zde tel: 725628214. Tento telefon je i pro případné dotazy, vysvětlení. Možno samozřejmě diskutovat i zde.:-d
Kdo by to i tak nestihl, nebo by se chtěl připojit v pátek - zde je trasa: http://www.citroen-club.eu/showpic.php?cc=38107154&cmain=83737983&oid=38107162&clang=cz
Budeme v ATC Reinsfeld: http://www.azur-camping.de/mosel-saar-hunsrueck/reinsfeld.html
Stačí pak poslat SMS na výše uvedené číslo ve tvaru: "jsme tu, sraz na vrátnici kempu v ......" :-)))
14.08.2010 01:21 -
No, tak koukám, že se to hromadně odhlašuje... já bohužel nebudu výjimkou, já bohužel z pracovních důvodů musím zůstat v ČR ve čtvrtek i v pátek
Každopádně přeju super zážitek a pozdravujte ode mě Loeba...
No, tak koukám, že se to hromadně odhlašuje... já bohužel nebudu výjimkou, já bohužel z pracovních důvodů musím zůstat v ČR ve čtvrtek i v pátek :(
Každopádně přeju super zážitek a pozdravujte ode mě Loeba...
17.08.2010 17:28 -
I ty Pepo?.. , no jo, co se dá dělat. Jen připomínám, kdo by se chtěl přidat - viz text níže. Zatím potvzena moje maličkost + 1, Peťák + 1, a Xicht je přihlášen (zatím nepotvzen)
Ahoj, jelikož se termín blíží, pár upřesňujících informací:
Připomínám, že srazík účastníků je ve čtvrtek ráno. A to ZDE: .link.
Je to dálnice D3 - 144.km - benzínová pumpa AGIP. Přesněji - za pumpou je "mekáč" a u něho parkoviště. ČAS? Pokud možno mezi 8:30 - 9:00. Má prosba je - plánujte si příjez spíše na 8:30 ! V 9:00 odjíždíme. Z toho vyplývá má druhá prosba - prosím do středy do večera tj 18.8. potvrďte svou účast zde na fóru. Děkuji. Kdo by se ve čtvrek i přesto opozdil s příjezdem na místo, nechť se ozve - zde tel: 725628214. Tento telefon je i pro případné dotazy, vysvětlení. Možno samozřejmě diskutovat i zde.
Kdo by to i tak nestihl, nebo by se chtěl připojit v pátek - zde je trasa: .link.
Budeme v ATC Reinsfeld: .link.
Stačí pak poslat SMS na výše uvedené číslo ve tvaru: "jsme tu, sraz na vrátnici kempu v ......" )
I ty Pepo?..:-o , no jo, co se dá dělat:-(. Jen připomínám, kdo by se chtěl přidat - viz text níže. Zatím potvzena moje maličkost + 1, Peťák + 1, a Xicht je přihlášen (zatím nepotvzen):palec
23.08.2010 07:47 -
Expedice hlásí návrat. Bylo super, Loeb mě nepřestane překvapovat. Jen škoda, že nejelo s námi více lidí, ale s Peťákem jsme se rozhodně nenudili. Článek a foto dodáme později
Expedice hlásí návrat. Bylo super, Loeb mě nepřestane překvapovat. :palec Jen škoda, že nejelo s námi více lidí, ale s Peťákem jsme se rozhodně nenudili.:-d Článek a foto dodáme později:-p
24.08.2010 23:15 -
Bohužel účasti hvězdy nepřály.
Na článeček a foto z expedice se už těším.
Bohužel účasti hvězdy nepřály. :-((((:-((((:-(((( :nevim
Na článeček a foto z expedice se už těším. :palec
26.08.2010 16:36 -
Super článek, litoval jsem, že jsem se neúčastnil viděl jsem i záznam v TV a muselo to být super, spousta vracáků i krásných úseků... Příští týden jedeme do Itálie, tak si aspoň projedeme trasu některé RZ v San Marinu
Super článek, litoval jsem, že jsem se neúčastnil :( viděl jsem i záznam v TV a muselo to být super, spousta vracáků i krásných úseků... :) Příští týden jedeme do Itálie, tak si aspoň projedeme trasu některé RZ v San Marinu :)
13.08.2011 20:02 -
Ptal jsem se loni, zeptám se i letos - JEDE NĚKDO?
Program, RZ, ceny přibližně stejné. Vím, že je to na poslední chvíli ale neplánované akce narychlo bývají nejlepší. Letos nic organizovaného, já jedu 18.8 - přes Rozvadov....Má-li někdo zájem se připojit, nebo jen poradit, pokecat, jsem do čtvrtka zde...
Ptal jsem se loni, zeptám se i letos - JEDE NĚKDO? ;-)
Program, RZ, ceny přibližně stejné. Vím, že je to na poslední chvíli ale neplánované akce narychlo bývají nejlepší. Letos nic organizovaného, já jedu 18.8 - přes Rozvadov....Má-li někdo zájem se připojit, nebo jen poradit, pokecat, jsem do čtvrtka zde...
21.08.2011 20:54 -
Hlásím příjezd Tak Německo zná nového vítězě rally. Je to také Seb , ale Ogier. V každém případě Citroen má double, jelikož Loeba zbrzdil defekt a dojel druhý. Třetí místo obsadil D.Sordo na MINI. Článek bude později, tentokrát doplněný i vlastoručním fotem.. Jo a imho, klubová účast opět mizerná, Jedině Peťák dorazil..
Hlásím příjezd ;-) Tak Německo zná nového vítězě rally. Je to také Seb , ale Ogier. V každém případě Citroen má double, jelikož Loeba zbrzdil defekt a dojel druhý. Třetí místo obsadil D.Sordo na MINI. Článek bude později, tentokrát doplněný i vlastoručním fotem..:-p Jo a imho, klubová účast opět mizerná, Jedině Peťák dorazil.. :-)
22.08.2011 21:55 -