Protože se přiblížil konec roku rozhodl jsem se uspořádat malý srazík.Objednal jsem stůl na odpoledne.Během příštího týdne dám oficiální pozvánku.Vzhledem k velké nedočkavosti a k mému neumění s počítačem.Základní info 5.12.2009 od cca 13 hodin místo Hotel Bouček Mochov. Je zamluvený stůl v restaraci pokud by někdo chtěl nocovat nocleh si zajistí sám. info o restauraci na www.hotelboucekmochov.cz
Protože se přiblížil konec roku rozhodl jsem se uspořádat malý srazík.Objednal jsem stůl na odpoledne.Během příštího týdne dám oficiální pozvánku.Vzhledem k velké nedočkavosti a k mému neumění s počítačem.Základní info 5.12.2009 od cca 13 hodin místo Hotel Bouček Mochov. Je zamluvený stůl v restaraci pokud by někdo chtěl nocovat nocleh si zajistí sám. info o restauraci na www.hotelboucekmochov.cz
No, tak to bude mazec.... Sotva se vrátim ze slovenska a už zase pofrčim někam dopryč . Počítám, že před vánocema nebudu mít moc co dělat, takže schvaluju
No, tak to bude mazec.... Sotva se vrátim ze slovenska a už zase pofrčim někam dopryč :-D. Počítám, že před vánocema nebudu mít moc co dělat, takže schvaluju:palec
O.K díky,pokud to bude 5.12.2009 tak tam zatím nic není,budou vánoční večírky snad to vyjde.
Petr
O.K díky,pokud to bude 5.12.2009 tak tam zatím nic není,budou vánoční večírky snad to vyjde.
Petr
No eště s tou registrací nebudu pospíchat.... Ale co Mikuláš? Přijde se na nás podívat?
No eště s tou registrací nebudu pospíchat.... Ale co Mikuláš? Přijde se na nás podívat?:nevim
No a kdyby náhodou čertovi došlo uhlí, tak doma ho máme dost. Topíme s nim, takže bych mu moh něco vzít.... A nebo nastartuju auto a muže si nějaký ty brikety nachytat do pytle
No a kdyby náhodou čertovi došlo uhlí, tak doma ho máme dost. Topíme s nim, takže bych mu moh něco vzít.... A nebo nastartuju auto a muže si nějaký ty brikety nachytat do pytle :-D
Ne Mikuláše jsem opravdu nezamluvil.Bo na něj nevěřím a stejně tak veká brána do pekla nejni aby jsme ta mohli zajet citroušema.
Ne Mikuláše jsem opravdu nezamluvil.Bo na něj nevěřím a stejně tak veká brána do pekla nejni aby jsme ta mohli zajet citroušema.:-d