Bud v pohodě já jako každej rok jedu Od mělníka a je to dobrá cesta jel jsem jí už hodněkrát a když to trochupřišlápneš jako já tak sem tam za hod. a půl a le jinak seš tam kolem 2 hodin...... ale každej má své jizdní stily jiné
taky už se těšim
Bud v pohodě já jako každej rok jedu Od mělníka a je to dobrá cesta jel jsem jí už hodněkrát a když to trochupřišlápneš jako já tak sem tam za hod. a půl a le jinak seš tam kolem 2 hodin...... ale každej má své jizdní stily jiné :D:D:D
taky už se těšim
Kto este zo Slovenska na Krivonosku pojde??? Nech nejdem sam taku dlhu cestu az z Kosic . Aspon dve auta by sme mohli ist spolu... Pripadne ak sa niekomu nevojde dalsi ucastnik do auta , tak ho vyzdvihnem
Kto este zo Slovenska na Krivonosku pojde??? Nech nejdem sam taku dlhu cestu az z Kosic :( . Aspon dve auta by sme mohli ist spolu... Pripadne ak sa niekomu nevojde dalsi ucastnik do auta , tak ho vyzdvihnem :)
ODN-2 Letošní čumka je "krapet" náročnější. Nebojte se , není to ve smyslu fyzické námahy, ale bude vyžadovat více důvtipu, pozornosti a něco dovedností. Vede krásnou krajinou ale i atraktivními turistickými místy. Z tohoto důvodu je doporučená výbava čumkaře: propiska nebo tužka, fotoaparát nebo mobil s fotoaparátem, dostatečná zásoba paliva, jídla a pití. To pro případ bloudění. V této souvislosti doporučuji nezapomenout i Občanské průkazy, jelikož Rakousko není tak daleko. (vtip) Délka trasy se od loňska prodloužila o cca 10km, celkově kolem 80km.
ODN-2 Letošní čumka je "krapet" náročnější. Nebojte se , není to ve smyslu fyzické námahy, ale bude vyžadovat více důvtipu, pozornosti a něco dovedností.:-p Vede krásnou krajinou ale i atraktivními turistickými místy. Z tohoto důvodu je doporučená výbava čumkaře: propiska nebo tužka, fotoaparát nebo mobil s fotoaparátem, dostatečná zásoba paliva, jídla a pití. To pro případ bloudění. V této souvislosti doporučuji nezapomenout i Občanské průkazy, jelikož Rakousko není tak daleko. (vtip):-)))) Délka trasy se od loňska prodloužila o cca 10km, celkově kolem 80km.:-p
Už to vidim jak budu nezvěstnej a budete mě všichni hledat až někde zabloudim
Už to vidim jak budu nezvěstnej a budete mě všichni hledat až někde zabloudim :-D
Možná blbej dotaz,ale je tam taky někdo postiženej hudbou jako je Trance a taneční hudba? já jen kvůli nočnímu klidu
Možná blbej dotaz,ale je tam taky někdo postiženej hudbou jako je Trance a taneční hudba? já jen kvůli nočnímu klidu :-D
Jinak jedem z Vých. čech.Tak kdyby se někdo chtěl přidat
Jedem CX break, AX ,ZX break, a 2x 2cV
Jinak jedem z Vých. čech.Tak kdyby se někdo chtěl přidat :-)
Jedem CX break, AX ,ZX break, a 2x 2cV
Jirko, Trance a House to je moje..... Jinak poslouchám skoro všechno, takže je to uplně jedno.
Jirko, Trance a House to je moje..... Jinak poslouchám skoro všechno, takže je to uplně jedno.
Ja budem v CZ uz od 14.5 takze neviete niekto lacne ubytovanie v okoli Prahy?? Idem na zraz XM a potom na Krivonosku, tak hladam nejake to ubytko... Ak niekto nieco viete dajte mi vediet cez SS. Vdaka...
Ja budem v CZ uz od 14.5 takze neviete niekto lacne ubytovanie v okoli Prahy?? Idem na zraz XM a potom na Krivonosku, tak hladam nejake to ubytko... Ak niekto nieco viete dajte mi vediet cez SS. Vdaka...
Jirko bud v pohodě já poslouchám vše ale moje nej je TRANCE takže bud v pohodě taky to poslouchám jinak vše ale hlavně trance takže mě to neva
Jirko bud v pohodě já poslouchám vše ale moje nej je TRANCE takže bud v pohodě taky to poslouchám jinak vše ale hlavně trance takže mě to neva :D:D
Dance, Trance, Techno, House, Electro??? Pánové, na Křivonosce se budou poslouchat hlavně pořadatelé a předseda zvláště! Nejdříve soutěže a povinnosti a pak zábava! Pořádek musí být! Takže nejdříve Testy, Ručka,Čumka, Spanilka palec a nezlobte, nebo přijede "Eva a Vašek"
Dance, Trance, Techno, House, Electro??? Pánové, na Křivonosce se budou poslouchat hlavně pořadatelé a předseda zvláště!:palec Nejdříve soutěže a povinnosti a pak zábava!:-d Pořádek musí být! Takže nejdříve Testy, Ručka,Čumka, Spanilka palec:-)))) a nezlobte, nebo přijede "Eva a Vašek"
Tak momentálně doufám, že si do křivonosky seženu auto.... Přinejhoršim si budu muset pučit od mámy
Tak momentálně doufám, že si do křivonosky seženu auto.... Přinejhoršim si budu muset pučit od mámy :-D
Tak momentálně doufám, že si do křivonosky seženu auto.... Přinejhoršim si budu muset pučit od mámy
Tak kup toto: .link. je to diesel s koulema..
Tak kup toto: http://www.citroenstore.cz/MasterPage.aspx?pageId=stockedcar_detail&id=2586 je to diesel s koulema..:-d
Jumep: dneska sem ho prodal
Petris: neboj se, už se něco rýsuje, a měl by to bejt taky diesel s koulema a šípama ve znaku
Jumep: dneska sem ho prodal
Petris: neboj se, už se něco rýsuje, a měl by to bejt taky diesel s koulema a šípama ve znaku :-)
jestli mi to klapne, tak budu moct na křivonosku přivízt víc zázemí okolo cateringu
jestli mi to klapne, tak budu moct na křivonosku přivízt víc zázemí okolo cateringu :-D