ahoj lidi. po přestěhování se nám konečně podařilo zajistit spojením se světem. a jak tak čtu, bude to sranda. už se nemůžeme s holkama dočkat. no a taky doufáme že na nás ještě zbyla nějaká chatka. o sprchu nejde my se kdyžtak k někomu vetřeme.
ahoj lidi. po přestěhování se nám konečně podařilo zajistit spojením se světem. a jak tak čtu, bude to sranda. už se nemůžeme s holkama dočkat. no a taky doufáme že na nás ještě zbyla nějaká chatka. o sprchu nejde my se kdyžtak k někomu vetřeme. :-)
ahoj lidi. po přestěhování se nám konečně podařilo zajistit spojením se světem. a jak tak čtu, bude to sranda. už se nemůžeme s holkama dočkat. no a taky doufáme že na nás ještě zbyla nějaká chatka. o sprchu nejde my se kdyžtak k někomu vetřeme.
ahoj...s tou jednou chatkou počítáme pro Vás Lemone- tak jako vždy....
ahoj...s tou jednou chatkou počítáme pro Vás Lemone- tak jako vždy....:palec:-d
navás vždy a i na všechny ostatní sme citroen club celá parta tak přece si vídem vstříc nebudem se schazovat už se navás všechny těšim po dlouhé době zase vidět všechny pohromadě !!!!!!!!
navás vždy a i na všechny ostatní sme citroen club celá parta tak přece si vídem vstříc nebudem se schazovat už se navás všechny těšim po dlouhé době zase vidět všechny pohromadě !!!!!!!!
Přátelé
Jelikož do začátku srazu zbývají dva měsíce, poprosím o průběžnou aktualizaci registrací na sraz.
Kdo již ví, že přijede, ať neváhá a zapíše se.
Naopak, kdo je zapsán a již dnes jistě ví, že nám dá košem a nepřijede ani na chvilku, ať mi písne SZ - smáznu jeho záznam.
Za všechny organizátory Děkuji!
PS: Díky Adce za zabezpečení samolepek - Jsou skutečně moc pěkné, jejich podoba však do srazu zůstane v tajnosti ať se máte na co těšit..
Přátelé
Jelikož do začátku srazu zbývají dva měsíce, poprosím o průběžnou aktualizaci registrací na sraz.
Kdo již ví, že přijede, ať neváhá a zapíše se. :palec
Naopak, kdo je zapsán a již dnes jistě ví, že nám dá košem a nepřijede ani na chvilku, :-( ať mi písne SZ - smáznu jeho záznam.:-p
Za všechny organizátory Děkuji!:-d
PS: Díky Adce za zabezpečení samolepek - Jsou skutečně moc pěkné, jejich podoba však do srazu zůstane v tajnosti ať se máte na co těšit..:-d
Tomáši, až moc rychle, přípravy finišují.
Prosím, kdo máte nějaké dotazy "skrzeva" srazu, pište sem. Toto je to správné místo, kde budou zodpovězeny všechy vaše dotazy. ehmm skoro všechny - některé jsou tajné - např. otázky testu, trasu čumky a podobné dotazy si pořadatelé dovolí utajit.
Tomáši, až moc rychle:-d, přípravy finišují. :-p
Prosím, kdo máte nějaké dotazy "skrzeva" srazu, pište sem. Toto je to správné místo, kde budou zodpovězeny všechy vaše dotazy.:-d ehmm skoro všechny - některé jsou tajné - např. otázky testu, trasu čumky a podobné dotazy si pořadatelé dovolí utajit.;-)
Tak jsem se dnes v práci dozvěděl,že 22.5. mám firemní pracovní meeting na kterým musim bejt!!!Ale!!: Jirka není máčo a prosadil si,že prostě ne a že mám důlležité jednání kdesi v ončinách Budějek ..smutná zpráva je ta..jelikož dělám s maminou,tátou i ségrou..pojedu za Me%dáky Sám!! a tak mám dilema.Přijet s: Kachnou,CX break,C4 loeb,nebo Xantia Break?
Tak jsem se dnes v práci dozvěděl,že 22.5. mám firemní pracovní meeting na kterým musim bejt!!!Ale!!: Jirka není máčo a prosadil si,že prostě ne a že mám důlležité jednání kdesi v ončinách Budějek :-D..smutná zpráva je ta..jelikož dělám s maminou,tátou i ségrou..pojedu za Me%dáky Sám!! a tak mám dilema.Přijet s: Kachnou,CX break,C4 loeb,nebo Xantia Break?:-(
Tak jsem se dnes v práci dozvěděl,že 22.5. mám firemní pracovní meeting na kterým musim bejt!!!Ale!!: Jirka není máčo a prosadil si,že prostě ne a že mám důlležité jednání kdesi v ončinách Budějek ..smutná zpráva je ta..jelikož dělám s maminou,tátou i ségrou..pojedu za Me%dáky Sám!! a tak mám dilema.Přijet s: Kachnou,CX break,C4 loeb,nebo Xantia Break?
no důležité je aby jsi vůbec přijel....sice nevím-kam nacpeš ty věci co povezeš s kapelou-asi by to chtělo nákladák...
:-dno důležité je aby jsi vůbec přijel....sice nevím-kam nacpeš ty věci co povezeš s kapelou-asi by to chtělo nákladák...:palec
jj to je dobrý já budu brát chatku pro 4 osoby tak nevim jestli tam mam radši zavolat nebo až tam dorazim tak to koupit ???
jj to je dobrý já budu brát chatku pro 4 osoby tak nevim jestli tam mam radši zavolat nebo až tam dorazim tak to koupit ???
Tomáši,jak říká Michal,bylo by dobrý si chajdu zapykat.Pro všechny ,kdo budou chtít přespat v chatičkách:Chatičky jsou bud 4lůžkové a 3lůžkové-ceník je o dva komentáře nahoru.Chatičky si stačí zapykat koncem dubna nebo začátkem května,a to bud zavolat p.Šimkové(správcová kempu),nebo napsat mail do kempu(www.krivonoska.cz).Prosím ,při zapykání chajdy nezapoměnte sdělit,že jste ůčastníci CITROEN SRAZU.......telefon na správcovou kempu najdete na stránkách www.krivonoska.cz...Moc děkuji
:-)Tomáši,jak říká Michal,bylo by dobrý si chajdu zapykat.Pro všechny ,kdo budou chtít přespat v chatičkách:Chatičky jsou bud 4lůžkové a 3lůžkové-ceník je o dva komentáře nahoru.Chatičky si stačí zapykat koncem dubna nebo začátkem května,a to bud zavolat p.Šimkové(správcová kempu),nebo napsat mail do kempu(www.krivonoska.cz).Prosím ,při zapykání chajdy nezapoměnte sdělit,že jste ůčastníci CITROEN SRAZU:-):-):-).......telefon na správcovou kempu najdete na stránkách www.krivonoska.cz...Moc děkuji;-);-)
Přátelé
Kdo již ví, že přijede, ať neváhá a zapíše se.
Naopak, kdo je zapsán a již dnes jistě ví, že nám dá košem a nepřijede ani na chvilku, ať mi písne SZ - smáznu jeho záznam.
Za všechny organizátory Děkuji!
PS: Díky Adce za zabezpečení samolepek - Jsou skutečně moc pěkné, jejich podoba však do srazu zůstane v tajnosti ať se máte na co těšit..
Tak už jsem provedla registraci, nejdřív jsem myslela že pojedu s Jiříkem ale nakonec pojedeme dvěma C4, pofrčím na Váš srazík po prvé a to až z HK, takže nejdřív do Mělníka pro moji druho polovičku a pak vyrážíme Moc se těšíme Blanka
Tak už jsem provedla registraci, nejdřív jsem myslela že pojedu s Jiříkem ale nakonec pojedeme dvěma C4, pofrčím na Váš srazík po prvé a to až z HK, takže nejdřív do Mělníka pro moji druho polovičku a pak vyrážíme:) Moc se těšíme Blanka:-)