.link. kontakt,kvůli zapykání si místečka na spaní,pokud budete chtít chatku....
http://www.krivonoska.cz/kontakt.php...a kontakt,kvůli zapykání si místečka na spaní,pokud budete chtít chatku....
Já si nepamatuju loňské ceny ale řekl bych že nám trochu podražily nebo néé? Drahuš ještě je doufám čas na zapykání budky na přesání vloni tuším že sem tam volal v dubnu.
Já si nepamatuju loňské ceny ale řekl bych že nám trochu podražily nebo néé? Drahuš ještě je doufám čas na zapykání budky na přesání vloni tuším že sem tam volal v dubnu.
Véno ceny jsou stejný,a s tím zapykáním je čas ,duben opravdu stačí.
Véno ceny jsou stejný,a s tím zapykáním je čas ,duben opravdu stačí.:-d
Tak myslím, že nějaká ta volná chatka bude i v květnu, kemp je veliký. Ale tady jde o polohu chaty v kempu, aby jste nebydleli 500m od místa srazu! Michal
Tak myslím, že nějaká ta volná chatka bude i v květnu, kemp je veliký. Ale tady jde o polohu chaty v kempu, aby jste nebydleli 500m od místa srazu! Michal:-))
Já si myslim, že kdo bude bydlet dál od místa srazu nebude litovat. Kdo mě zná (hlavně moje hlasivky) tak ví o čem je řeč
Já si myslim, že kdo bude bydlet dál od místa srazu nebude litovat. Kdo mě zná (hlavně moje hlasivky) tak ví o čem je řeč :-D :-p:-))))
Já si myslim, že kdo bude bydlet dál od místa srazu nebude litovat. Kdo mě zná (hlavně moje hlasivky) tak ví o čem je řeč
Strýc Pepan? Tak to je snadná pomoc, rezervujem Ti chatku co neeeejdále.
Strýc Pepan?:-d Tak to je snadná pomoc, rezervujem Ti chatku co neeeejdále.:-))))
Já v chatce spát nebudu mam svuj stan a ten si mužu kdykoliv kamkoliv přestěhovat
Já v chatce spát nebudu :-D mam svuj stan a ten si mužu kdykoliv kamkoliv přestěhovat :-)) :-d
Ne že bych přeřval aparaturu, ale na křivonosce chodim spát jako jeden z posledních, ale usínám jako první, protože teprv potom mužou ostatní v klidu zabrat
Ne že bych přeřval aparaturu, ale na křivonosce chodim spát jako jeden z posledních, ale usínám jako první, protože teprv potom mužou ostatní v klidu zabrat :-D
Tak vloni jsem to poznal Pep@ne doufám že letos se unavýš dříve.Nebo to s Tebou uděláme jako jsme to udělali na vojně kolegovy toho jsme odnesli nejdřív jen ve spacáku z cimry a pak i s bidlem,problém byl že za chvilku byl zpět bo chrápal takovým způsobem že vzbudil celou rotu.Nacpem Ti roubík a uvážeme ke stromu na druhou stranu kempu.
Tak vloni jsem to poznal Pep@ne doufám že letos se unavýš dříve.Nebo to s Tebou uděláme jako jsme to udělali na vojně kolegovy toho jsme odnesli nejdřív jen ve spacáku z cimry a pak i s bidlem,problém byl že za chvilku byl zpět bo chrápal takovým způsobem že vzbudil celou rotu.Nacpem Ti roubík a uvážeme ke stromu na druhou stranu kempu.
Ono jak to bylo tak všichni chodily spát pozdě já ani nevim v kolik jsem šel ale vim že to nebylo brzo. A letos to asi bude to samé ale beru si chatkku protože to bude asi lepší možná pojedem 4 tak to bude v cajku a aparatůru tu budu mít pocestě na křivonosku v autě . Ale určitě se to vivede a bude to paráda
Ono jak to bylo tak všichni chodily spát pozdě já ani nevim v kolik jsem šel ale vim že to nebylo brzo. A letos to asi bude to samé ale beru si chatkku protože to bude asi lepší možná pojedem 4 tak to bude v cajku a aparatůru tu budu mít pocestě na křivonosku v autě :D:D:D . Ale určitě se to vivede a bude to paráda
Vážení ůčastníci 2.srazu.....Křivonoska 2010 se kvapem blíží,takže dávám kontakty na p.Šimkovou(správcová kempu).Upozornuji,že na zapykat chajdičku stačí začátkem dubna.Pak Vás všechny žádám o to,aby jste byli tak laskavý a chatičku se sprchou ,který jsou tam myslím dvě nechali pro ůčastníky,kteří na sraz pojedou na sraz s hodně malými dětmi.....link.
Vážení ůčastníci 2.srazu.....Křivonoska 2010 se kvapem blíží,takže dávám kontakty na p.Šimkovou(správcová kempu).Upozornuji,že na zapykat chajdičku stačí začátkem dubna.Pak Vás všechny žádám o to,aby jste byli tak laskavý a chatičku se sprchou ,který jsou tam myslím dvě nechali pro ůčastníky,kteří na sraz pojedou na sraz s hodně malými dětmi....http://www.krivonoska.cz/
já to budu zařizovat tu chatku v dubnujak řikáš to bohatě stačí ale už se tam těšim
já to budu zařizovat tu chatku v dubnujak řikáš to bohatě stačí ale už se tam těšim
Jen dodám,že jedeme z Vých čech...ségra bude mít 1 a půl roku starou holčinu,takže předpokládám...že kdo bude mít chatku se sprchou,určitě nechá holku osprchovat,tak jak to mezy citroëňákama chodí...i když to klasicky přežije i beu ní jak jsme MY Citroëňáci zvyklí
Jen dodám,že jedeme z Vých čech...ségra bude mít 1 a půl roku starou holčinu,takže předpokládám...že kdo bude mít chatku se sprchou,určitě nechá holku osprchovat,tak jak to mezy citroëňákama chodí...i když to klasicky přežije i beu ní :-D jak jsme MY Citroëňáci zvyklí:-)))):-))))