Ahojky jsme rádi že jsme vás všechny poznali, už se těšíme na další srazek.Fotečky se moc povedly a pokusím se dát také nějaké
Verčo také mi bylo potěšením. Jen mě mrzí, že jsem nestihl se Všemi více pokecat a také více prohlédnout pořádně vaše autí. Teda něco jsem stihl k večeru (než mě přepadla "únava")
Verčo také mi bylo potěšením. :palec Jen mě mrzí, že jsem nestihl se Všemi více pokecat a také více prohlédnout pořádně vaše autí. Teda něco jsem stihl k večeru :-p (než mě přepadla "únava"):-d
Petris > snad se zadari a jeste se letos nekde potkame
jj....určitě se na podzimním setkáníčku potkáme.Jinak dík za dané fotečky ,opravdu jsem se nepoznávala.....link.
:palecjj....určitě se na podzimním setkáníčku potkáme.Jinak dík za dané fotečky ,opravdu jsem se nepoznávala....http://www.citroen-club.eu/showpic.php?cc=37842866&cmain=83737964&oid=37878499&clang=cz
jj....určitě se na podzimním setkáníčku potkáme.Jinak dík za dané fotečky ,opravdu jsem se nepoznávala.....link.
Mě kdyby se lepilo na prdel tolik aut, tak bych taky nebyl nijak příjemnej
Mě kdyby se lepilo na prdel tolik aut, tak bych taky nebyl nijak příjemnej :-D
Mě kdyby se lepilo na prdel tolik aut, tak bych taky nebyl nijak příjemnej
Lukáš H se moc nelepil,spíš jsme ho museli s Petrisem popohánět,,aby vás vzadu nebrzdil....
:-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-))))Lukáš H se moc nelepil,spíš jsme ho museli s Petrisem popohánět,,aby vás vzadu nebrzdil....:-d:-d:-d:-d:-d
my jsme se nezdržovali to Blanka njn víš co se říka k princeznám se nečuchá
my jsme se nezdržovali to Blanka:-d njn víš co se říka k princeznám se nečuchá:-))))
Lidičky,ty fotečky jsou opravdu masakr....,ještě jednou děkujem.....Carloss..ty videjka,fakt bomba....
Lidičky,ty fotečky jsou opravdu masakr....:-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))),ještě jednou děkujem.....:-d:-d:-d:-d:-dCarloss..ty videjka,fakt bomba....:palec:palec:palec:palec
jak to mám chápat ??
my jsme se nezdržovali to Blanka:-d njn víš co se říka k princeznám se nečuchá:-))))
jak to mám chápat ??
jak to mám chápat ??
Ale nijak To byla jen sranda To že jsem řekla ze k princeznam se necucha sem myslela na Dadu jsme se na ně nechtěli lepit
Ale nijak:palec To byla jen sranda :-p To že jsem řekla ze k princeznam se necucha sem myslela na Dadu jsme se na ně nechtěli lepit
žádné zvrhlosti, za to lepení můžu já - dával jsem instrukce" Držte se mě"
žádné zvrhlosti, za to lepení můžu já - dával jsem instrukce" Držte se mě":-))))
Tak tak, já to taky slyšel (sice od Drahuše, ale rozkaz zněl jasně ).
lidičky tak mi to tady připadá,že jsem to všechno řídila já ,ale opravdu to tak nebylo,není a hlavně nebude-já taky musím poslouchat,nemyslete si...
lidičky tak mi to tady připadá,že jsem to všechno řídila já ,ale opravdu to tak nebylo,není a hlavně nebude-já taky musím poslouchat,nemyslete si...:-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-))))
lidičky tak mi to tady připadá,že jsem to všechno řídila já ,ale opravdu to tak nebylo,není a hlavně nebude-já taky musím poslouchat,nemyslete si...
Nic ve zlém, nijak zle jsem to nemyslel. Bylo to prostě jenom konstatování faktu - Petris by se "ulítal" než by s touhle instrukcí oběhl celou kolonu.
Nic ve zlém, nijak zle jsem to nemyslel. Bylo to prostě jenom konstatování faktu - Petris by se "ulítal" než by s touhle instrukcí oběhl celou kolonu. :-)
To neřešte, pravidla spanilky jsou jasná a velení má první vůz. Podle něho se řídí druhý, podle druhého třetí a tak dále. První vůz komunikuje s posledním pro případ, že by se kolona roztrhla nebo zastavila. Lukášovi patří dík, za to že pochopil a u ETE (když první zastavoval protisměr) odvedl všechny na parkoviště
:-)) To neřešte, pravidla spanilky jsou jasná a velení má první vůz. Podle něho se řídí druhý, podle druhého třetí a tak dále. První vůz komunikuje s posledním pro případ, že by se kolona roztrhla nebo zastavila. Lukášovi patří dík, za to že pochopil a u ETE (když první zastavoval protisměr) odvedl všechny na parkoviště:palec
Petris > no tak Lukas sice chvilku nevedel ale rekl si ze snad trefime a proste sme jeli porad dal
Petris > no tak Lukas sice chvilku nevedel ale rekl si ze snad trefime a proste sme jeli porad dal :-d