koukám lidi že se tam všichni těšíme bude sranda už se tam těšim na tu srandu sváma a zábavu
koukám lidi že se tam všichni těšíme bude sranda už se tam těšim na tu srandu sváma a zábavu :D:D
Přátelé, v těchto chvílích probíhá zkušební jízda " čumjízdy " letošního srazu. Od posádky vozu zatím víme, že letošní trať je opět pěkná, projíždí se krásnou krajinou českobudějovicka. Tak se máte nač těšit!!!
Přátelé, v těchto chvílích probíhá zkušební jízda " čumjízdy " letošního srazu. Od posádky vozu zatím víme, že letošní trať je opět pěkná, projíždí se krásnou krajinou českobudějovicka. Tak se máte nač těšit!!!
Dnes také potvrzena restaurace v kempu. Už jsou na nás nachystaní. Jen malá prosba: Sobotní oběd nepodceňujte z časového hlediska. Pokud "odjedete" zručku, neváhejte a využijte služeb restaurace. V programu je čas na oběd od 12:00 - 14:00. Odjez na "čumku" je od 14:00. Posádky budou "vypouštěny na trať v pořadí v jakém se dostaví, min. interval mezi posádkami bude upřesněn na místě.. Čumka by neměla trvat déle než tři hodiny. Pokud ale nezakufrujete Pokud se dostaví na start více posádek najednou, přednost mají posádky s dětmi.
Prosím, pokud není něco jasné, nestyďte se zeptat. A to třeba hned zde na tomto vláknu, nebo na místě organizátorů. Připomínám, organizátoři budou "označeny" žlutými vestami s logem klubu.
Dnes také potvrzena restaurace v kempu. Už jsou na nás nachystaní:-p. Jen malá prosba: Sobotní oběd nepodceňujte z časového hlediska. Pokud "odjedete" zručku, neváhejte a využijte služeb restaurace. V programu je čas na oběd od 12:00 - 14:00. Odjez na "čumku" je od 14:00. Posádky budou "vypouštěny na trať v pořadí v jakém se dostaví, min. interval mezi posádkami bude upřesněn na místě.. Čumka by neměla trvat déle než tři hodiny. Pokud ale nezakufrujete:-p Pokud se dostaví na start více posádek najednou, přednost mají posádky s dětmi.:palec
Prosím, pokud není něco jasné, nestyďte se zeptat. A to třeba hned zde na tomto vláknu, nebo na místě organizátorů. Připomínám, organizátoři budou "označeny" žlutými vestami s logem klubu.
Ahoj,nevím jestli přijedu když jo tak nejdřív v sobotu dopoledne protože jsem v Náněšti na cvičení a nevím jak to bude.
Ahoj,nevím jestli přijedu když jo tak nejdřív v sobotu dopoledne protože jsem v Náněšti na cvičení a nevím jak to bude.:nevim:-((((
Tygře, tohle neřikej ani ze srandy..... Tak tam někde čmajzni nějaký letadlo, nalož si do něj c4ku a seš na křivonosce za chvíli
Tygře, tohle neřikej ani ze srandy.....:-( Tak tam někde čmajzni nějaký letadlo, nalož si do něj c4ku a seš na křivonosce za chvíli :-p
Tak jsem prošvihl na CX srazu Simču,a to jsem před ní točil podprsenkoua to jsem takoví máslo, že jsem si neuvědomil,že mi říkala že přijedou CX ambulancí .Jinak 4 lidi přislíbyli,že na Křivej nos dojedou CX,ale možná jich přijede víc..Já hold musim kachnou, páč ve čtvrtek jedu do Prahy pro čerpadlo na mou CX a v pátek na Křivonosku z Prahy
A pro změnu mi kleknul Projektor..odešla tam nějaká ta lampa bo co Benq
Tak jsem prošvihl na CX srazu Simču,a to jsem před ní točil podprsenkou:-)))):-)))):-))))a to jsem takoví máslo, že jsem si neuvědomil,že mi říkala že přijedou CX ambulancí :D:D:D.Jinak 4 lidi přislíbyli,že na Křivej nos dojedou CX,ale možná jich přijede víc..Já hold musim kachnou, páč ve čtvrtek jedu do Prahy pro čerpadlo na mou CX a v pátek na Křivonosku z Prahy ;-)
A pro změnu mi kleknul Projektor..odešla tam nějaká ta lampa bo co :-( Benq
Za pořadatele můžu potvrdit, že letošní program je do datailů připraven a teď je to už na vás, jaká parta se letos sejde!
Za pořadatele můžu potvrdit, že letošní program je do datailů připraven a teď je to už na vás, jaká parta se letos sejde! :-p
Hele pořadatelstvo jak je to z myčkou v Hluboké vloni byla mimo provoz funguje letos?
Hele pořadatelstvo jak je to z myčkou v Hluboké vloni byla mimo provoz funguje letos?
ahoj všem, je nám to ze srdce líto, ale na sraz letos nepřijedeme, šíleně sme se těšily ale nevíjde nám to. všem se moc omlouvám , sne d bude nějakej pozdější sraz a nějak se mi podaří do zkombinovat aby nám to vyšlo. tak si to děcka moc užijte a očekávám že budou jen samé pozitivní ohlasy
ahoj všem, je nám to ze srdce líto, ale na sraz letos nepřijedeme, šíleně sme se těšily ale nevíjde nám to. všem se moc omlouvám , sne d bude nějakej pozdější sraz a nějak se mi podaří do zkombinovat aby nám to vyšlo. tak si to děcka moc užijte a očekávám že budou jen samé pozitivní ohlasy
Ano, myčka v provozu. .link.
Vzdálenost od Křivonosky 3km: .link.
Ano, myčka v provozu.:palec
http://www.benzinaplus.cz/cz/detail-cs.html?id=50
Vzdálenost od Křivonosky 3km: http://mapy.cz/#mm=ZP@sa=r@st=r@srq=route%28fast%2Ctoll%29%3ABENZINA%2C%20s.r.o.%3EAUTOKEMPINK%2C%20K%C5%99ivonoska%2C%20@scrd=133066880,132262272,133023917,132343966,114731563@x=133014784@y=132295680@z=12
Co se dá dělat...
:-((((:-((((
Co se dá dělat...:nevim
já přijedu i kdybych mněl na trakaři,protože mi kleklo to céixo jak víme..a teď naháním nerez sedlářský nýty na kachnu abych mohl zatáhnout střechu
já přijedu i kdybych mněl na trakaři,protože mi kleklo to céixo jak víme..a teď naháním nerez sedlářský nýty na kachnu :Dabych mohl zatáhnout střechu :D
Přátelé křivonosky, díky za důvěru - přihlášeno 37 posádek. Prosím, kdo víte že přijedete - nepřijedete upřesňujte zde:.link.
Díky
Přátelé křivonosky, díky za důvěru - přihlášeno 37 posádek. Prosím, kdo víte že přijedete - nepřijedete upřesňujte zde:http://www.citroen-club.eu/srazy/show=272801
Díky:palec
Jsem zvědavej,kdo se mnou kachnou pojede čumku sám jako nejedu!!
Jirko, sám ji jet ani nemůžeš pravidla to zakazují. Ale posádky se mohou sloučit a výsledný čas se započítá oběma. Také je možné přemluvit někoho z diváků, či nějakou stopařku.
Jirko, sám ji jet ani nemůžeš :nevim pravidla to zakazují:-o. Ale posádky se mohou sloučit :-p a výsledný čas se započítá oběma. Také je možné přemluvit někoho z diváků, či nějakou stopařku.:-d
ženský...nehlaste se všechny.....Médi hledá hlavně nějakou,tělem i duší spojenou s dvojitým šípem...
:-)))):-)))):-))))ženský...nehlaste se všechny....:-d:-d:-d:-d:-d.Médi hledá hlavně nějakou,tělem i duší spojenou s dvojitým šípem...
ženský...nehlaste se všechny.....Médi hledá hlavně nějakou,tělem i duší spojenou s dvojitým šípem...
Pozor aby nedošlo k mýlce. - čumka není seznamka. pokud se hledají objekty, tak venkovní, ne ty v autě..
Pozor aby nedošlo k mýlce. - čumka není seznamka.:-)))) pokud se hledají objekty, tak venkovní, ne ty v autě..:-d
Takže jako minulý rok, tak samozřejmě i tenhle se muselo něco totálně zesr..! Absolutní nedostatek času, XM chudák ještě leží bez srdce na břiše, musím o víkendu stěhovat jednu slečnu a pak honem do práce... Ale přesto i kdyby čert na koze jezdil, tak přijedu zase aspoň v pátek večer (asi ještě s TondouBX- zrádcem, majícím jako druhé auto BMW a Simčou?, to by znamenalo 3xBX), podle času asi jako minulý rok ještě ze soboty na neděli. Xantuška už má nového majitele, tak holt vytáhnu mýho dědka BX. Ale žádný posmívání na naše figury, hlavně na dědkovo, protože k dnešnímu dni má najeto přesně 1 235 000km a těžce by to nesl!
Takže jako minulý rok, tak samozřejmě i tenhle se muselo něco totálně zesr..!:-( Absolutní nedostatek času, XM chudák ještě leží bez srdce na břiše, musím o víkendu stěhovat jednu slečnu a pak honem do práce... Ale přesto i kdyby čert na koze jezdil, tak přijedu zase aspoň v pátek večer (asi ještě s TondouBX- zrádcem, majícím jako druhé auto BMW a Simčou?, to by znamenalo 3xBX), podle času asi jako minulý rok ještě ze soboty na neděli. Xantuška už má nového majitele, tak holt vytáhnu mýho dědka BX. Ale žádný posmívání na naše figury, hlavně na dědkovo, protože k dnešnímu dni má najeto přesně 1 235 000km a těžce by to nesl!:-)