Jen opět připomínám prosbu - prosím kdo ví jistě, že přijede (nebo ví o kamarádech že přijedou) či hůře - kdo ví že nepřijede, upřesněte svou registraci zde:.link. Pořadatelé tak budou mít jasnější představu o potřebném počtu materiálů, a také o org. zajištění akce. Všem co již tak učinili, za pořadatele Děkuji.
Je opět znovu připomenout...Kdo ví,že nás poctí návštěvou na Křivonosce,je dobré se zapsat na registrační list..
Je opět znovu připomenout:palec...Kdo ví,že nás poctí návštěvou na Křivonosce,je dobré se zapsat na registrační list..:-):-):palec
ODN-3 Proběhla schůze oraganizátorů v Restauraci Masné krámy". Byla dlouhá a inspirující. Padlo zde spousta dobrých nápadů a vylepšeníček. No máte se na co těšit. Tímto děkuji organizační složce za účast.
ODN-3 Proběhla schůze oraganizátorů v Restauraci Masné krámy". Byla dlouhá a inspirující. :-d Padlo zde spousta dobrých nápadů a vylepšeníček. No máte se na co těšit.:-)) Tímto děkuji organizační složce za účast. :-)
Krivonoska o tomto víkendu: Tradiční sraz veteránů .link.
Ano i vy touto cestou budete odjíždět na svou "čumku".. již za 14.dní
Krivonoska o tomto víkendu: Tradiční sraz veteránů
http://www.youtube.com/watch?v=d2R6VYvM_xY :palec
Ano i vy touto cestou budete odjíždět na svou "čumku"..:-)))) již za 14.dní
Přátelé, musím bohužel oznámit změnu v programu. Na sobotní večer byl naplánován výstup hudební skupiny. Ne celá kapela jsou ale zapálení citroenáři a tak se nedospělo k dohodě. Nevěšte však hlavy, JirkaMedu přislíbil „Karaokeparty“, tak zpěvu a hudby si užijeme dosti. A když přijede „Xsařitel“ nebude nouze ani o veselé historky.
Dík za pochopení ve změně programu.
:-(((( Přátelé, musím bohužel oznámit změnu v programu. Na sobotní večer byl naplánován výstup hudební skupiny. Ne celá kapela jsou ale zapálení citroenáři a tak se nedospělo k dohodě. Nevěšte však hlavy, JirkaMedu přislíbil „Karaokeparty“, tak zpěvu a hudby si užijeme dosti. A když přijede „Xsařitel“ nebude nouze ani o veselé historky.
Dík za pochopení ve změně programu. :palec
No je to škoda.Ale na druhou stranu bude větší prostor třeba pro oheň a hlavně na Xsařitolovo báchorky.Jinak panstvo kdo pojedete v pátek odpoledne z Práglu co dát někde scuka a jet v koloně.
No je to škoda.Ale na druhou stranu bude větší prostor třeba pro oheň a hlavně na Xsařitolovo báchorky.Jinak panstvo kdo pojedete v pátek odpoledne z Práglu co dát někde scuka a jet v koloně.
Prágl bude zacpanej nás pojede doufám pět Citronků z Mělníka.Xsařitel semnou v autě to bude jízda se těšíme
Prágl bude zacpanej:-( nás pojede doufám pět Citronků z Mělníka.Xsařitel semnou v autě to bude jízda:-)))) se těšíme
Já nevim ani v kolik vijedu nevim v kolik se vrátim ze školení ale chtěl bych stihnout dojet na sraz do 6 hodin snad to stihnu jinak s pořadateli jsem v kontaku tak navás číslo mám kdyby něco
Já nevim ani v kolik vijedu nevim v kolik se vrátim ze školení ale chtěl bych stihnout dojet na sraz do 6 hodin snad to stihnu jinak s pořadateli jsem v kontaku tak navás číslo mám kdyby něco :D:D
Přátelé jen připomínám - Soutěž o "Krále Křivonosky 2010" začíná již v pátek vědomostním testem, který je na programu ve 20:30. První tři nejlépe hodnocení dostanou mimo jiné bonus ve formě nápovědy na sobotní "čumku". Tomu, kdo přijede až v sobotu bude přiřazen automaticky výsledek nejhoršího z vědomostního testu. Ale i tak není pro něj nic ztraceno, pokud se mu vyvede zručka a čumka, lze i zvítězit!
Přátelé jen připomínám - Soutěž o "Krále Křivonosky 2010" začíná již v pátek vědomostním testem, který je na programu ve 20:30. První tři nejlépe hodnocení dostanou mimo jiné bonus ve formě nápovědy na sobotní "čumku". Tomu, kdo přijede až v sobotu bude přiřazen automaticky výsledek nejhoršího z vědomostního testu. Ale i tak není pro něj nic ztraceno, pokud se mu vyvede zručka a čumka, lze i zvítězit!:-d
... a ještě pro upřesnění k nedělnímu vyhlášení pořadí a předání cen: V případě umístění a "nepřítomnosti" posádky sice místo v pořadí zůstává posádce, avšak s cenou už bude naloženo jinak. Ta připadne v pořadí následující posádce. ( Prostě cenu dostane ten, kdo vydrží až do neděle!)
... a ještě pro upřesnění k nedělnímu vyhlášení pořadí a předání cen: V případě umístění a "nepřítomnosti" posádky sice místo v pořadí zůstává posádce, avšak s cenou už bude naloženo jinak. Ta připadne v pořadí následující posádce. ( Prostě cenu dostane ten, kdo vydrží až do neděle!:-p):-d
Prágl bude zacpanej nás pojede doufám pět Citronků z Mělníka.Xsařitel semnou v autě to bude jízda se těšíme
Mělničáci v kolik chcete startovat z Mělníka?Je mě jasný že prágl bude ucpanej já pojedu nejspíš zadem na Říčany a až tam na D1 a pak v mirošovicích dolu a po 3 až na jih.
Mělničáci v kolik chcete startovat z Mělníka?Je mě jasný že prágl bude ucpanej já pojedu nejspíš zadem na Říčany a až tam na D1 a pak v mirošovicích dolu a po 3 až na jih.
Tak přátelé šedivá je teorie a zelený strom života sem bez auta dnes sem musel na STK a byl sem z emisí vyhozen že prej moje Bingo čoudí jak cikán za pařezem. Tudíž na sraz pojedu nejspíš až v sobotu s Eliškou.
Tak přátelé šedivá je teorie a zelený strom života sem bez auta dnes sem musel na STK a byl sem z emisí vyhozen že prej moje Bingo čoudí jak cikán za pařezem. :nevim:nevimTudíž na sraz pojedu nejspíš až v sobotu s Eliškou.
...a kdo se mnou Veno půjde v pátek na dřevo? Ty musíš přijet v pátek, přes to šalina nejede!
:nevim ...a kdo se mnou Veno půjde v pátek na dřevo? Ty musíš přijet v pátek, přes to šalina nejede!:-d
...a kdo se mnou Veno půjde v pátek na dřevo? Ty musíš přijet v pátek, přes to šalina nejede!
.to je fakt Véno,to se neodmítá...to musíš v pátek stihnout...
:palec.to je fakt Véno,to se neodmítá...:-d:-d:-dto musíš v pátek stihnout...:-):-):-):-)
No Veno, čumka je letos opravdu náročná, stojí za to ve vědomostním testu "zabojovat" o nápovědu.
Dále prosím účastníky ať si nezapomenou propisky a fotopřístroje či mobily..bude co fotit.
No Veno, čumka je letos opravdu náročná, stojí za to ve vědomostním testu "zabojovat" o nápovědu.;-)
Dále prosím účastníky ať si nezapomenou propisky a fotopřístroje či mobily..bude co fotit.:-p
Přátelé, musím bohužel oznámit změnu v programu. Na sobotní večer byl naplánován výstup hudební skupiny. Ne celá kapela jsou ale zapálení citroenáři a tak se nedospělo k dohodě. Nevěšte však hlavy, JirkaMedu přislíbil „Karaokeparty“, tak zpěvu a hudby si užijeme dosti. A když přijede „Xsařitel“ nebude nouze ani o veselé historky.
Dík za pochopení ve změně programu.
Omlouvám se sám za sebe. moc mě to mrzí..ale jak psal předseda.. ne všichni jsou zapálení Citroënáři Bohužel pro někoho jsou peníze za vystoupení víc než sranda a pobavení se s fajn lidma ...Nejhorší je,že domluva s někým je prostě neskutečná!!! a proto vždy nejde to ..co chcete Vy. Ale beru noťáka ,projektor a nějakou tu aparaturu.Karaoke je sice stažené z portálu youtube.com ale některé mám (české) originál...takže beru ě mikrofony,pult a bednu
Omlouvám se sám za sebe. :-( moc mě to mrzí..ale jak psal předseda..:-( ne všichni jsou zapálení Citroënáři :-( Bohužel pro někoho jsou peníze za vystoupení víc než sranda a pobavení se s fajn lidma :-(...Nejhorší je,že domluva s někým je prostě neskutečná!!! a proto vždy nejde to ..co chcete Vy. Ale beru noťáka ,projektor a nějakou tu aparaturu.:-)Karaoke je sice stažené z portálu youtube.com ale některé mám (české) originál...takže beru ě mikrofony,pult a bednu ;-)
Karaoke mám asi 7 cedéček v češtině.Beru je taky třeba se budou hodit.Čau za týden.
Karaoke mám asi 7 cedéček v češtině.Beru je taky třeba se budou hodit.Čau za týden.