Přátelé
Jelikož do začátku srazu zbývají dva měsíce, poprosím o průběžnou aktualizaci registrací na sraz.
Kdo již ví, že přijede, ať neváhá a zapíše se.
Naopak, kdo je zapsán a již dnes jistě ví, že nám dá košem a nepřijede ani na chvilku, ať mi písne SZ - smáznu jeho záznam.
Za všechny organizátory Děkuji!
PS: Díky Adce za zabezpečení samolepek - Jsou skutečně moc pěkné, jejich podoba však do srazu zůstane v tajnosti ať se máte na co těšit..
Tak aktualizuji svoji registraci takže kamarádka nejede. Za nás tedy jedu já a Eliška (MalejVena,Angels) Ela jede v tomto trmínu na školku v přírodě.A autíka no nevím v jaké bude kondici náš rozpočet jestli nám dovolí ten luxus jet každý svým autem nebo jestli pojedem Andílkem.
Tak aktualizuji svoji registraci takže kamarádka nejede. Za nás tedy jedu já a Eliška (MalejVena,Angels) Ela jede v tomto trmínu na školku v přírodě.A autíka no nevím v jaké bude kondici náš rozpočet jestli nám dovolí ten luxus jet každý svým autem nebo jestli pojedem Andílkem.
K uplnému vyrozumnění se asi vyjádří Předseda,kterého musíme poslouchat , ale My tam máme zahrát..pár písní od nás,a něco převzatého ..a jelikož si chceme také užít a ne do rána hrát,beru karaoke.Jen podotýkám že je z CD a některé stažené,takže jestli tam je někdo profi zvukař ,a bude mít blbý kecy,vůbec mě to nezajímá
K uplnému vyrozumnění se asi vyjádří Předseda,kterého musíme poslouchat :-D , ale My tam máme zahrát..pár písní od nás,a něco převzatého ..a jelikož si chceme také užít a ne do rána hrát,beru karaoke.Jen podotýkám že je z CD a některé stažené,takže jestli tam je někdo profi zvukař ,a bude mít blbý kecy,vůbec mě to nezajímá :D :D
Tak hlavně kdybych chtěl jít dobrovolně zpívat karaoke, prosim vás mi to nedovolte
Tak hlavně kdybych chtěl jít dobrovolně zpívat karaoke, prosim vás mi to nedovolte :-D
no jelikož to Karaoke už mám 2 x za sebou, tak ty co nejvíc křičej já zpívat nebudu, nedaj mikrofon z ruky
no jelikož to Karaoke už mám 2 x za sebou, tak ty co nejvíc křičej já zpívat nebudu, nedaj mikrofon z ruky :-D
tomu věřim, ale kdybych zpíval já, tak by se vám z toho kroutily i palce u nohou
tomu věřim, ale kdybych zpíval já, tak by se vám z toho kroutily i palce u nohou :-D
Bude-li dřevo bude i oheň. V sobotu večer je koncert a karaoke. Ale ohniště je k dispozici. Bohužel na dřevo se musí do blízkého lesa, ale to už znáš.
Bude-li dřevo bude i oheň.;-) V sobotu večer je koncert a karaoke. Ale ohniště je k dispozici. Bohužel na dřevo se musí do blízkého lesa, ale to už znáš.:-d
no právě že to znám. Dojít pro dřevo by nemusel být problém když bude dost rukou. Eště lepší by bylo vzít vlečňák a napraskat ho dřevem v lesiku a dotáhnout to k ohništi a tam to tak nějak zpracovat.Ale vlečňák by musel vzít někdo z místnějších.
no právě že to znám. Dojít pro dřevo by nemusel být problém když bude dost rukou. Eště lepší by bylo vzít vlečňák a napraskat ho dřevem v lesiku a dotáhnout to k ohništi a tam to tak nějak zpracovat.Ale vlečňák by musel vzít někdo z místnějších.
Veno, přívěs neberu, myslím, že dřeva je v okolí hafo, stačí pár chlapů, pila a sekera.... Bez ohně to nejde!
Veno, přívěs neberu, myslím, že dřeva je v okolí hafo, stačí pár chlapů, pila a sekera.... Bez ohně to nejde!:-p
Veno, přívěs neberu, myslím, že dřeva je v okolí hafo, stačí pár chlapů, pila a sekera.... Bez ohně to nejde!
no tak když budou ruce tak se nemusí brát vlečňák.Pilu bych kdyžtak dovez. Hlavně aby se sehnalo dost rukou.
no tak když budou ruce tak se nemusí brát vlečňák.Pilu bych kdyžtak dovez. Hlavně aby se sehnalo dost rukou.
Já vím ale víš jak to loni dopadlo nikomu se na dřevo do lesa moc nechtělo a pak se sedělo dlouho u ohně a kam sem dosáhnul tak sem orval všechny větve.Tak aby jsme tomuto předešli tak se musí dřeva připravit dostatek.
Já vím ale víš jak to loni dopadlo nikomu se na dřevo do lesa moc nechtělo a pak se sedělo dlouho u ohně a kam sem dosáhnul tak sem orval všechny větve.Tak aby jsme tomuto předešli tak se musí dřeva připravit dostatek.;-)
to snad nebude takovej problém přinýst pár klacků a snad nás tam bude dost abykaždej něco vzal
to snad nebude takovej problém přinýst pár klacků a snad nás tam bude dost abykaždej něco vzal :D:D
Veno, loni jsme v lese byli, přinesli dříví a složili ho pod "přístřeškem" jen si na to nikdo nevzpoměl, že to dříví tam je. Ale, to je nyní už jedno. Důležité je:
- Ohniště je k dispozici a oheň zde není problém
- Dříví je možno posbírat v nedalekém lese (za plotem) -vzdálenost přes vrátnici je cca 300m.
- Ohniště je nedaleko restaurace, pivo i jiné nápoje je možné donést k ohni
- Kromě ohniště, není problém grilovat na "svých" grilech a ze svých zásob
Veno, loni jsme v lese byli, přinesli dříví a složili ho pod "přístřeškem" jen si na to nikdo nevzpoměl, že to dříví tam je.:-)))) Ale, to je nyní už jedno. Důležité je:
- Ohniště je k dispozici a oheň zde není problém
- Dříví je možno posbírat v nedalekém lese (za plotem) -vzdálenost přes vrátnici je cca 300m.
- Ohniště je nedaleko restaurace, pivo i jiné nápoje je možné donést k ohni
- Kromě ohniště, není problém grilovat na "svých" grilech a ze svých zásob
:-d:-d
Já vím ale víš jak to loni dopadlo nikomu se na dřevo do lesa moc nechtělo a pak se sedělo dlouho u ohně a kam sem dosáhnul tak sem orval všechny větve.Tak aby jsme tomuto předešli tak se musí dřeva připravit dostatek.
Poslední průzkum okolí ohniště na Křivonosce přinesl zajímavé zjištění: Stromy a křoví ještě nedorostlo do stavu, kdy je vhodné ho kácet!!! Proto je NUTNÉ donést z lesa dostatečné množství palivového dřeva!!!
Poslední průzkum okolí ohniště na Křivonosce přinesl zajímavé zjištění: Stromy a křoví ještě nedorostlo do stavu, kdy je vhodné ho kácet!!! Proto je NUTNÉ donést z lesa dostatečné množství palivového dřeva!!!:nevim