Tak mi nějak zase blbnou odkazy v právé části obrazovky v sekci Nejnovější příspěvky
Kliknu na Nafta vs benzín a jsem na Klíče od dálkového ovládání
kliknu na Jednodení srazík a jsem na hydraulickým čerpadlu
Kliknu na Aktivitu a jsem na Aktivitě (hurá ten funguje)
Kliknu na Clubové samolepky a jsem na Modely aut, modelové série
Kliknu na Ostatní sdělení a jsem na Ostatní sděleni (hurá další mi funguje)
Kliknu na Připomínky návrhy a jsem na Základní informace
atd.....
Vím, že jsme tu už o tom psaly, ale nějak to zase začalo zlobit. Nebo je to jenom u mne?? Je ale divný , že neco funguje a něco ne. Možná by se měl na to mrknout administrátor. Dost zdržuje když se musí pak ty fóra hledat.
Zdravím
Tak mi nějak zase blbnou odkazy v právé části obrazovky v sekci Nejnovější příspěvky
Kliknu na Nafta vs benzín a jsem na Klíče od dálkového ovládání
kliknu na Jednodení srazík a jsem na hydraulickým čerpadlu
Kliknu na Aktivitu a jsem na Aktivitě (hurá ten funguje)
Kliknu na Clubové samolepky a jsem na Modely aut, modelové série
Kliknu na Ostatní sdělení a jsem na Ostatní sděleni (hurá další mi funguje)
Kliknu na Připomínky návrhy a jsem na Základní informace
atd.....
Vím, že jsme tu už o tom psaly, ale nějak to zase začalo zlobit. Nebo je to jenom u mne?? Je ale divný , že neco funguje a něco ne. Možná by se měl na to mrknout administrátor. Dost zdržuje když se musí pak ty fóra hledat.
17.12.2008 08:58 -
Re: Nefunkční odkazy v sekci Nejnovější příspěvky
Ahoj....kluci na tom makaj.....bavily jsme se o tom s nimi v Táboře.Chce to asi nějaký čas.....tak vydržte.....
Ahoj....kluci na tom makaj.....bavily jsme se o tom s nimi v Táboře.Chce to asi nějaký čas.....tak vydržte.....
17.12.2008 09:36 -
No tak ten mě taky nefunguje. Ale chápu že všechno nemuže fungovat naráz. chce to prostě čas, až na to admin bude mít čas, tak to rozpohybuje. Duležitý je že nám jezděj naši miláčci a chutná pivo. Zdar Lebeda
No tak ten mě taky nefunguje. Ale chápu že všechno nemuže fungovat naráz. chce to prostě čas, až na to admin bude mít čas, tak to rozpohybuje. Duležitý je že nám jezděj naši miláčci a chutná pivo. :-D Zdar Lebeda
17.12.2008 14:17 -
Darjo na sraz do Tábora jsem byl nahlášen, ale jak jsem se již omlouval v Jednodenním srazíku zdravotní problémy mi to jaksi zkomplikovali a nedovolili mi se na sraz dostavit.
Darjo na sraz do Tábora jsem byl nahlášen, ale jak jsem se již omlouval v Jednodenním srazíku zdravotní problémy mi to jaksi zkomplikovali a nedovolili mi se na sraz dostavit.
18.12.2008 17:23 -