Jen mě zajíma,jestli někdo z Vás vozí v autě startovací kabely? Já je od jisté doby raději vozím. Ale pravda je, že pouze na větší vzdálenosti. Začíná zima a kabely by měly být asi součástí zimní výbavy. Už je někdy někdo z Vás potřeboval, jako já?
Jen mě zajíma,jestli někdo z Vás vozí v autě startovací kabely? Já je od jisté doby raději vozím.:-p Ale pravda je, že pouze na větší vzdálenosti. Začíná zima a kabely by měly být asi součástí zimní výbavy.:nevim Už je někdy někdo z Vás potřeboval, jako já?:-p
Ahoj kolego kabely vozím od narození binga v garáži. Jsou pěkně schované v kufru v přihrádce u heveru a klíče na kola. Akorát tam padnou. Zatím jsem je nepotřeboval ale jednou jsem přes ně startoval mladou paní s miminkem v děčíně na parkovišti. A povedlo se .... Takže jsem s nimi udělal i dobrý skutek...
Ahoj kolego kabely vozím od narození binga v garáži. Jsou pěkně schované v kufru v přihrádce u heveru a klíče na kola. Akorát tam padnou. Zatím jsem je nepotřeboval ale jednou jsem přes ně startoval mladou paní s miminkem v děčíně na parkovišti. A povedlo se .... Takže jsem s nimi udělal i dobrý skutek...:palec:-)
Jen mě zajíma,jestli někdo z Vás vozí v autě startovací kabely? Já je od jisté doby raději vozím. Ale pravda je, že pouze na větší vzdálenosti. Začíná zima a kabely by měly být asi součástí zimní výbavy. Už je někdy někdo z Vás potřeboval, jako já?
Štartovacie káble vozím,ja som ich zatial nepotreboval ale pomohol som íným.
Štartovacie káble vozím,ja som ich zatial nepotreboval ale pomohol som íným.:palec
ja vozím takový ten malý startovací zdroj od ETY, na chatě ho používám na malou televizku a když jsem s ním chtěl jednou pomoci tak byl vybitý, ale postižená fobie měla naštěstí svoje káblíky.
ja vozím takový ten malý startovací zdroj od ETY, na chatě ho používám na malou televizku a když jsem s ním chtěl jednou pomoci tak byl vybitý, ale postižená fobie měla naštěstí svoje káblíky.
Já je koupil na dovolené, chtěl jsem nastartovat a baterie vybitá. Takže je teď vozím a už je určitě nebudu potřebovat!
Já je koupil na dovolené, chtěl jsem nastartovat a baterie vybitá. Takže je teď vozím a už je určitě nebudu potřebovat!:-))))
Mám je v garáži. Ale vzhledem k tomu, že originál baterie má už 5.rok, tak je dám do zimní výbavy. dík za připomenutí.
Mám je v garáži.:-d Ale vzhledem k tomu, že originál baterie má už 5.rok, tak je dám do zimní výbavy. dík za připomenutí.:palec
Startovací kabely jsem vozil už ve Feldě vzhledem k tomu,že už Feldu výrobce nedoporučoval roztahovat tak jsem kabele pořídil osobně jsem je snad na Bingo ani nepotřeboval ale když jsme dovezli Xsaru a zazlobila tam aku tak sem s nima startoval Xsaru. Ale několikrát už jsem s nima startoval cizí auta. V bingu mám ted domácí výrobu kabelů a v Xsaře jsou továrně vyrobené. Myslím si že startovací kabely by měli být součástí výbavy vozu nejen v zimě,s ohledem na to že dnešní auta se nedoporučuje roztahovat.
Startovací kabely jsem vozil už ve Feldě vzhledem k tomu,že už Feldu výrobce nedoporučoval roztahovat tak jsem kabele pořídil osobně jsem je snad na Bingo ani nepotřeboval ale když jsme dovezli Xsaru a zazlobila tam aku tak sem s nima startoval Xsaru. Ale několikrát už jsem s nima startoval cizí auta. V bingu mám ted domácí výrobu kabelů a v Xsaře jsou továrně vyrobené. Myslím si že startovací kabely by měli být součástí výbavy vozu nejen v zimě,s ohledem na to že dnešní auta se nedoporučuje roztahovat.
Dnešní auta se už nesmějí roztahovat, to je pravda. Ale také elektronika za 15 min odpojí všechny spotřebiče. Tak nehrozí nějaké samovolné vybití. Ale u starší baterie v tomto období , když v noci mrzne, je to už nebezpečné.
Dnešní auta se už nesmějí roztahovat, to je pravda. Ale také elektronika za 15 min odpojí všechny spotřebiče. Tak nehrozí nějaké samovolné vybití.:palec Ale u starší baterie v tomto období , když v noci mrzne, je to už nebezpečné.;-)
Právě že spoléhat jen na to že elektronika samovolnému vybití zabrání tím že odpojí všechny spotřebiče je při moderním "starším" autě celkem risk. Sám jsem startoval několiko aut která už bezpečně měli inteligentní elektroniku a stejně se jim baterka vysála do mrtě.Takže za mě kabely v autě celoročně neji to až taková váha aby to zvedalo spotřebu myslím si že když si každý sáhne do svědomý tak zjistí že v autě veze daleko větší "mrtvou"váhu než jedny kabely.
Právě že spoléhat jen na to že elektronika samovolnému vybití zabrání tím že odpojí všechny spotřebiče je při moderním "starším" autě celkem risk. Sám jsem startoval několiko aut která už bezpečně měli inteligentní elektroniku a stejně se jim baterka vysála do mrtě.Takže za mě kabely v autě celoročně neji to až taková váha aby to zvedalo spotřebu myslím si že když si každý sáhne do svědomý tak zjistí že v autě veze daleko větší "mrtvou"váhu než jedny kabely.
Vašku dnešný odbornící ti vypočítajú hneď akú spotrebu máš navyše keď vozíš to alebo to,a na elektroniku sa sto percent nedá spolahnúť,
Vašku dnešný odbornící ti vypočítajú hneď akú spotrebu máš navyše keď vozíš to alebo to,a na elektroniku sa sto percent nedá spolahnúť,:palec
Gidko to vím že dnešní experti spočítají spotřebu na vše co je podle nich zbytečné vozit. Ale já jsem asi ze staré školy a raději budu jezdit s maličko vyšší spotřebou než abych někde dojel na uplnou prkotinu. Možná by to bylo na samostatné vlákno pro zajímavost kdo co vozí v kufru.
Gidko to vím že dnešní experti spočítají spotřebu na vše co je podle nich zbytečné vozit. Ale já jsem asi ze staré školy a raději budu jezdit s maličko vyšší spotřebou než abych někde dojel na uplnou prkotinu. Možná by to bylo na samostatné vlákno pro zajímavost kdo co vozí v kufru.
Vašku to máš takých expertov,nemusíš mať rezervu,nemusíš mať zdvihák,no nech my tí mudrci vysvetlia keď dostanem defekt koho budem volať.Na tie reklamy v tv,máte rezervu ano,nemyslím rezervu koleso ale či máte peniaze.Takže rezervu nosím,žiarovky nosím takže všetky zbytočnosti v kufri mám.
Vašku to máš takých expertov,nemusíš mať rezervu,nemusíš mať zdvihák,no nech my tí mudrci vysvetlia keď dostanem defekt koho budem volať.Na tie reklamy v tv,máte rezervu ano,nemyslím rezervu koleso ale či máte peniaze.Takže rezervu nosím,žiarovky nosím takže všetky zbytočnosti v kufri mám.;-)
Kabely vozím už v několikátém autě, sám jsem je nepotřeboval, ale pomohly už jiným
Kabely vozím už v několikátém autě, sám jsem je nepotřeboval, ale pomohly už jiným ;-)
Kabely v kufru nevozím neb se tam nevejdou Ale mám tam špagát na roztahování, to mi zatim vždycky stačilo.
Kabely v kufru nevozím neb se tam nevejdou :-D Ale mám tam špagát na roztahování, to mi zatim vždycky stačilo. :-)
Kabely nevozim - i kdyz je pravda ze budu asi muset preventivne baterku bud dobit nebo vyrazit na delsi štreku. Ty moje "popojížděčky" se začínají projevovat (nastartuju a hnu volantem a jas hlavnich reflektoru jde dolu, jak zabere posilovac).
Kabely nevozim - i kdyz je pravda ze budu asi muset preventivne baterku bud dobit nebo vyrazit na delsi štreku. Ty moje "popojížděčky" se začínají projevovat (nastartuju a hnu volantem a jas hlavnich reflektoru jde dolu, jak zabere posilovac).
Kabely vozím a už mi i pomohly... jen jsem asi koupil slabé, vždycky mi je kolegové zkritizovali. Ale pomohly a od té chvíle jsou součástí základní výbavy vozu.
Kabely vozím a už mi i pomohly... jen jsem asi koupil slabé, vždycky mi je kolegové zkritizovali. Ale pomohly a od té chvíle jsou součástí základní výbavy vozu.