Takže v Pátek 18. na narozeniny jsem dodělával jednu Xantii..klasika tekl mu brzdovej válec.Dodělal jsem to o půl 9 večer.Při čemž na mě čekal Dan Klusák s tou bílou kachnou a Petr Košnar s modoru Kachnou a kamarádka se svojí kachnou (necitroëňačka ).Říkám ok ale zajdem jen doo sklípku na Půllitr vínka a valime dom!!! ráno mám vést nevěstu kachnou na obřed!!!! ok tak jo..Zkrátím to. na živo by to bylo nejlepší ...Sobota 10:00- tel. Dám ho k uchu a říkám Prosim..s přilepeným jazykem na patře! Švára: to si děláš prdel ze mě??? Já: co jako? švára: Můžeš mě říct kde seš????!!!!! já: No doma kde bych byl???? švára: a nemáš náhodou takhle někde bejt???? já: Ty Pí.....o Průůůůůůůůůůůůůůser!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Takže já lítal jak pošahanej po pokoji a hledal oblečení ústí nad orlicí je od Mýta cca 28 km.Já to dal s Kachnou za 18 minut ...jako samej kopec ..no ve3/4 na 11 jsem doletěl a nasedla nevěsta.. nakonec se všechno povedlo.Měl jsem na starosti hudbu..prej švára no představoval jsem si tak 80-90 léta no tak jsem si dal malý pívo ..přikrmil tak to co bylo v pátek ( v pátek jsem přitáhl prej v 5 ráno ) a udělal ze svatby malou sensation trochu ibiza párty ale luxus vydržel jsem do 2 do rána a padnul za chlast
Médi opět jsi nezklamal,já věděla že to tvoje vyprávění bude stát za to....
:-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-))))Médi opět jsi nezklamal,já věděla že to tvoje vyprávění bude stát za to....:palec:palec:palec:-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-))))
23.06.2010 20:56 -
Re: Vše nejlepší **** (narozeniny, svátek, vánoce, nový rok, atd.)
Všecinko nej k e kulatinám drahá moje polovičko od mě i Malé Ely
Všecinko nej k e kulatinám drahá moje polovičko od mě i Malé Ely:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
01.07.2010 09:57 -
S Petrisem se samozřejmě přidáváme,Eliško Vše nejlepší k narozeninám-hodně štěstí ,lásky a pohody...
:palecS Petrisem se samozřejmě přidáváme,:-d:-dEliško Vše nejlepší k narozeninám-:-)hodně štěstí ,lásky a pohody...:-):-):-):-):-)
01.07.2010 10:15 -
Eliško nepoznám tvoje túžby,neviem,čo Ti k sviatku priat'.Prajem Ti hlavne zdravie,štastie a lásku,to podstatné,čo život Ti môže dat' .Gidko
Eliško nepoznám tvoje túžby,neviem,čo Ti k sviatku priat'.Prajem Ti hlavne zdravie,štastie a lásku,to podstatné,čo život Ti môže dat' :-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))).Gidko
02.07.2010 02:18 -
Tomáši(maniac),tak ti přejeme Vše nejlepší k narozeninám...hodně ,lásky,pohody,a hodně najetých kilometříků bez nehod...
Tomáši(maniac),tak ti přejeme Vše nejlepší k narozeninám...hodně ,lásky,pohody,a hodně najetých kilometříků bez nehod...:palec:palec:palec:palec:palec
02.07.2010 21:56 -
Ač svátky taky příliš neslavím, přesto taky všechno nejlepší K radosti je třeba využít každou vhodnou příležitost.
Ač svátky taky příliš neslavím, přesto taky všechno nejlepší :-) K radosti je třeba využít každou vhodnou příležitost.
18.07.2010 13:02 -
Sice svátky neslavím,přesto moc děkuji za přání.....
Oslavovať sa síce nemusia, ale poteší keď si známi a priatelia spomenú. No nie?
Oslavovať sa síce nemusia, ale poteší keď si známi a priatelia spomenú. No nie?:-)))):-)))):-))))
18.07.2010 19:29 -