Kluci......Malej Véno a Barbucho...přejeme Vám s Petrisem Všechno nééééjlepšší k dnešním narozeninám
Kluci......Malej Véno a Barbucho...přejeme Vám s Petrisem Všechno nééééjlepšší k dnešním narozeninám:palec:palec:palec:palec:palec
24.03.2010 19:54 -
Re: Vše nejlepší **** (narozeniny, svátek, vánoce, nový rok, atd.)
Ještě jsem to dneska stihla, taky se připojuju, mějte se v tyto první jarní dny krásně
Ještě jsem to dneska stihla, taky se připojuju, mějte se v tyto první jarní dny krásně:-))))
24.03.2010 21:09 -
Tomáši a Jirko
Vše nejlepší k narozkám a ať Vás "citrónci" moc nezlobí.
Petris&Drahuše
Tomáši a Jirko :palec
Vše nejlepší k narozkám a ať Vás "citrónci" moc nezlobí.:-p :-d
Petris&Drahuše
26.03.2010 18:39 -
S těmi narozeninami se nějak roztrhl pytel.... Nicméně i vám oběma přejeme s Martinou vše nej... a hodně šťastných km bez potíží!!!
:-o S těmi narozeninami se nějak roztrhl pytel.... :-) Nicméně i vám oběma přejeme s Martinou vše nej... a hodně šťastných km bez potíží!!!:palec
10.04.2010 09:37 -
o -co?
Od rana na cestach
Oficialna oslava je az buduci tyzden (nielen jedna moje narodky, zenine a vyrocie svadby, my sme boli prefikany a vsetko je v jednom mesiaci )
d~ d~
o -co? :)
Od rana na cestach :)
Oficialna oslava je az buduci tyzden (nielen jedna moje narodky, zenine a vyrocie svadby, my sme boli prefikany a vsetko je v jednom mesiaci :D )
06.05.2010 13:41 -
Médi...hodně štěstííí zdravííí,hodně štěssstííí zdravííí...tak ať ti to šlape do dalších let.Nezapomeň ty tvoje dnešní narozeniny pořádně oslavit.........
:palecMédi...hodně štěstííí zdravííí,hodně štěssstííí zdravííí...tak ať ti to šlape do dalších let.Nezapomeň ty tvoje dnešní narozeniny pořádně oslavit.........:-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-))))
18.06.2010 18:28 -
Tak Médi vše nej, ať tě autí nezlobí a dovezou ve zdraví tam kam si přeješ. Veselé narozeniny
Tak Médi vše nej, ať tě autí nezlobí a dovezou ve zdraví tam kam si přeješ. Veselé narozeniny:palec:-d
21.06.2010 23:53 -
Tak Zqwaxsovi přeji taky vše nej..P.S. Musim napsat článek jak jsem prožil Narozeniny v Pátek 18.6. protože jsem mněl druhý den ráno vést s kachnou nevěstu na 11 na obřad
Tak Zqwaxsovi přeji taky vše nej..P.S. Musim napsat článek jak jsem prožil Narozeniny v Pátek 18.6. protože jsem mněl druhý den ráno vést s kachnou nevěstu na 11 na obřad :-D :-D
22.06.2010 08:54 -
Tak Zqwaxsovi přeji taky vše nej..P.S. Musim napsat článek jak jsem prožil Narozeniny v Pátek 18.6. protože jsem mněl druhý den ráno vést s kachnou nevěstu na 11 na obřad
O.k Médi,na vyprávění se těším,jak tě znám bude to stát za to ..a jestli hodíš prosím nějaké foto.. ....bude to dokonalý...díky
O.k Médi,na vyprávění se těším,jak tě znám bude to stát za to :-)))):-)))):-)))):-)))):-))))..a jestli hodíš prosím nějaké foto.. ....bude to dokonalý...díky:palec:palec:palec:palec
22.06.2010 22:16 -
Takže v Pátek 18. na narozeniny jsem dodělával jednu Xantii..klasika tekl mu brzdovej válec.Dodělal jsem to o půl 9 večer.Při čemž na mě čekal Dan Klusák s tou bílou kachnou a Petr Košnar s modoru Kachnou a kamarádka se svojí kachnou (necitroëňačka ).Říkám ok ale zajdem jen doo sklípku na Půllitr vínka a valime dom!!! ráno mám vést nevěstu kachnou na obřed!!!! ok tak jo..Zkrátím to. na živo by to bylo nejlepší ...Sobota 10:00- tel. Dám ho k uchu a říkám Prosim..s přilepeným jazykem na patře! Švára: to si děláš prdel ze mě??? Já: co jako? švára: Můžeš mě říct kde seš????!!!!! já: No doma kde bych byl???? švára: a nemáš náhodou takhle někde bejt???? já: Ty Pí.....o Průůůůůůůůůůůůůůser!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Takže já lítal jak pošahanej po pokoji a hledal oblečení ústí nad orlicí je od Mýta cca 28 km.Já to dal s Kachnou za 18 minut ...jako samej kopec ..no ve3/4 na 11 jsem doletěl a nasedla nevěsta.. nakonec se všechno povedlo.Měl jsem na starosti hudbu..prej švára no představoval jsem si tak 80-90 léta no tak jsem si dal malý pívo ..přikrmil tak to co bylo v pátek ( v pátek jsem přitáhl prej v 5 ráno ) a udělal ze svatby malou sensation trochu ibiza párty ale luxus vydržel jsem do 2 do rána a padnul za chlast
Takže v Pátek 18. na narozeniny jsem dodělával jednu Xantii..klasika tekl mu brzdovej válec.Dodělal jsem to o půl 9 večer.Při čemž na mě čekal Dan Klusák s tou bílou kachnou a Petr Košnar s modoru Kachnou a kamarádka se svojí kachnou :-D (necitroëňačka :-D).Říkám ok ale zajdem jen doo sklípku na Půllitr vínka a valime dom!!! ráno mám vést nevěstu kachnou na obřed!!!! ok tak jo..Zkrátím to. na živo by to bylo nejlepší :-D...Sobota 10:00- tel. Dám ho k uchu a říkám Prosim..s přilepeným jazykem na patře! :-D Švára: to si děláš prdel ze mě??? Já: co jako? :-O švára: Můžeš mě říct kde seš????!!!!! já: No doma kde bych byl????:-O švára: a nemáš náhodou takhle někde bejt???? já: Ty Pí.....o Průůůůůůůůůůůůůůser!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D :-d Takže já lítal jak pošahanej po pokoji a hledal oblečení :-D ústí nad orlicí je od Mýta cca 28 km.Já to dal s Kachnou za 18 minut ...jako samej kopec :-D :-D ..no ve3/4 na 11 jsem doletěl a nasedla nevěsta.. :-D nakonec se všechno povedlo.Měl jsem na starosti hudbu..prej švára no představoval jsem si tak 80-90 léta no tak jsem si dal malý pívo ..přikrmil tak to co bylo v pátek :-D( v pátek jsem přitáhl prej v 5 ráno :-D) a udělal ze svatby malou sensation :-D trochu ibiza párty :-D ale luxus :-D vydržel jsem do 2 do rána a padnul za chlast :-D
23.06.2010 12:10 -