Drahuško...to byla na FB jen sranda,a teď nejde vrátit datum já mám 18 června
Drahuško...to byla na FB jen sranda,a teď nejde vrátit datum :-D:-))))já mám 18 června :-D
04.02.2010 16:02 -
Re: Vše nejlepší **** (narozeniny, svátek, vánoce, nový rok, atd.)
vidite, sa riadite blbostami ako FB a takto to dopada
my, rozumny FB nemame a tym ani nikho nezavadzame
vidite, sa riadite blbostami ako FB a takto to dopada :P
my, rozumny FB nemame a tym ani nikho nezavadzame :D
04.02.2010 20:04 -
..kluci od C5,já Vám moc děkuji....a taky děkuji Všem Citroenářům,kteří mi přáli k narozeninám na facebooku....
:palec..kluci od C5,já Vám moc děkuji....a taky děkuji Všem Citroenářům,kteří mi přáli k narozeninám na facebooku....:palec:-d
15.02.2010 17:15 -
paní předsedová vše nej k narozeninám přejem MalejVena,Angel´s Malá Ela
:palec:palec paní předsedová vše nej k narozeninám přejem MalejVena,Angel´s Malá Ela
15.02.2010 17:56 -
My už jsme si přáli, ale tady ne, takže vše nej... a hlavně pořád stejnou citro- náladu přejí "Příbuzní z Hodějc"!
My už jsme si přáli, ale tady ne, takže vše nej... a hlavně pořád stejnou citro- náladu přejí "Příbuzní z Hodějc"!:-d
15.02.2010 21:43 -
Sice trochu na závěr dne, ale i tak přeji všechno nejlepší pro naší Paní Předsedovou.
Sice trochu na závěr dne, ale i tak přeji všechno nejlepší pro naší Paní Předsedovou.
16.02.2010 13:07 -
Filipe,tak ti přejeme Vše nej,..k dnešním narozeninám....ááááá hlavně ,aby jsi nikdy neztratil takový humor jako jsi měl na Křivonosce
Filipe,tak ti přejeme Vše nej,..k dnešním narozeninám....ááááá hlavně ,aby jsi nikdy neztratil takový humor jako jsi měl na Křivonosce:palec:palec:palec
28.02.2010 08:18 -
Milý Boceli.... přejeme ti Vše nejlepší k narozeninám,a pevně doufáme ,že tě též uvidíme v květnu na Křivonosce
Milý Boceli.... přejeme ti Vše nejlepší k narozeninám,a pevně doufáme ,že tě též uvidíme v květnu na Křivonosce:palec:palec:palec
28.02.2010 14:48 -
No my ženy tedy děkujem Soptí......ale nevím to přirovnání k těm samičkám????????
No my ženy tedy děkujem Soptí...:-)))):-)))):-))))...ale nevím to přirovnání k těm samičkám????????:-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-))))
08.03.2010 20:34 -
taky se s Petrisem přidáme....Simčo..Všechno nejlepší-hodně štěstí ,zdraví,lásku,pohodu....
:palectaky se s Petrisem přidáme....Simčo..Všechno nejlepší-hodně štěstí ,zdraví,lásku,pohodu....:palec:palec:palec:palec:-)
19.03.2010 18:17 -
Díky moc, a na oplátku zase přeji vše nej všem Pepíkům - a těch je všude dost
Díky moc, a na oplátku zase přeji vše nej všem Pepíkům - a těch je všude dost:-d
19.03.2010 19:45 -