Všem Vendům, Václavům,Venouškům užijte si svůj velký den Svatoušci MalejVéna
Všem Vendům, Václavům,Venouškům užijte si svůj velký den Svatoušci MalejVéna:-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-))))
28.09.2009 11:39 -
Re: Vše nejlepší **** (narozeniny, svátek, vánoce, nový rok, atd.)
Michalům,Míšům,Míšutkům vše nejlepší k dnešnímu svátku.....
Michalům,Míšům,Míšutkům vše nejlepší k dnešnímu svátku.....:palec:palec:palec:palec:palec:palec
29.09.2009 21:56 -
Já se taky připojuji,milá drahá polovičko-hodně ,štěstí ,zdraví a lásky a pohody....
Já se taky připojuji:-d,milá drahá polovičko-hodně ,štěstí ,zdraví a lásky a pohody....:palec
16.10.2009 13:39 -
trenuj trenuj
si zober ze ti tam bude blahozelat 80 ludi a kazdy ti zaplati pivo
trenuj trenuj :D
si zober ze ti tam bude blahozelat 80 ludi a kazdy ti zaplati pivo :D :D :D
16.10.2009 14:39 -
Taky přeju předsedovi všechno nejlepší a doufám, že to na slovensku pořádně oslavíme.....
Taky přeju předsedovi všechno nejlepší a doufám, že to na slovensku pořádně oslavíme.....
16.10.2009 17:28 -
lidi já jedu na sraz do Pieštan proto,abych si to užila v plný parádě,a vy už my tu ožíráte Petrise....Já bych se nerada dožila chvíle,kdy budu nucena odřídit orienťák...
:-olidi já jedu na sraz do Pieštan proto,abych si to užila v plný parádě,a vy už my tu ožíráte Petrise....:-pJá bych se nerada dožila chvíle,kdy budu nucena odřídit orienťák...:-d:-d:-d:-d:-d:-)))):-)))):-))))
19.10.2009 06:36 -
Soptí ,přejeme ti s Petrisem taky hodně štěstíčka,lásky a pohodičky....
:palecSoptí ,přejeme ti s Petrisem taky hodně štěstíčka,lásky a pohodičky....:-d