K narozeninám Bajunce přejeme s Petrisem vše nejlepší....at ti Citrónek slouží.....
:palecK narozeninám Bajunce přejeme s Petrisem vše nejlepší....at ti Citrónek slouží.....:-)
16.05.2009 11:03 -
Re: Vše nejlepší **** (narozeniny, svátek, vánoce, nový rok, atd.)
Tondo BX, všechno nej nej k svátku, hodně sexu, zdraví a lásky!!! Jo, a nejezdi jako prase, život máme jen jeden! .link.
Tondo BX, všechno nej nej k svátku, hodně sexu, zdraví a lásky!!! Jo, a nejezdi jako prase, život máme jen jeden! http://www.stream.cz/video/92086-kalendar-misi-a-risi-antonin/0
14.06.2009 10:15 -
Jirko,tak jseš o rok starší -přejeme ti s Petrisem - vše...nej...nej...nej...k narozeninám...hodně štěstí ,lásky a pohody.....
:-dJirko,tak jseš o rok starší;-) -přejeme ti s Petrisem - vše...nej...nej...nej...k narozeninám...hodně štěstí ,lásky a pohody.....:palec:-d
02.07.2009 11:28 -
Přejeme vše nejlepší k dnešním narozeninám .....(maniac)....Tomáši vše nejlepší-hodně štěstí a pohody....
Přejeme vše nejlepší k dnešním narozeninám .....(maniac)....Tomáši vše nejlepší-hodně štěstí a pohody....:-d
05.07.2009 10:01 -
Zapomněl jsem na tvůj svátek,
to jsem teda zpískal,
zpětně přeju vše nejlepší,
abych tě zpět získal.
Hodně štěstí, zdraví a splněných přání, Drahuško!!!
Zapomněl jsem na tvůj svátek,
to jsem teda zpískal,
zpětně přeju vše nejlepší,
abych tě zpět získal.
Hodně štěstí, zdraví a splněných přání, Drahuško!!!
19.07.2009 13:07 -
Michale(MIG)přeju ti vše nejlepší k dnešním narozeninám-hodně štěstí lásky a pohodyp.s....doufám,že to dneska u nás na chatě moc nepřeženete s tím sudem,a nebude tam moc nablinkáno.....
Michale(MIG)přeju ti vše nejlepší k dnešním narozeninám-hodně štěstí lásky a pohody:-d:-d:-d:-d;-)p.s....doufám,že to dneska u nás na chatě moc nepřeženete s tím sudem,a nebude tam moc nablinkáno.....:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-p
29.07.2009 21:07 -
Děkuji za přání.
To jsme těm našim vysportovaným tělům zase dali zabrat.Bolí mě hlava jak cip.O žaludku ani nemluvím.A to jsme vypadli z chaty jak před potopou a nechali tam Petrisovi pěknej binec.Ale překvapivě jsem ráno neměl v dechu ani promile.Takže jsem musel do práce.
Děkuji za přání.
To jsme těm našim vysportovaným tělům zase dali zabrat.Bolí mě hlava jak cip.O žaludku ani nemluvím.A to jsme vypadli z chaty jak před potopou a nechali tam Petrisovi pěknej binec.Ale překvapivě jsem ráno neměl v dechu ani promile.Takže jsem musel do práce.:-p
30.07.2009 12:38 -