K narozeninám Simčátko Ti přeji,jak to zvykem býva,aby sa Ti splnilo, co Tvé srdce skrýva.Miro+Viera
K narozeninám Simčátko Ti přeji:-d,jak to zvykem býva:-)))),aby sa Ti splnilo,;-) co Tvé srdce skrýva.Miro+Viera
19.03.2011 12:28 -
Re: Vše nejlepší **** (narozeniny, svátek, vánoce, nový rok, atd.)
Mockrát děkuju - i když ty kulatiny - nic moc
Zíroveň i já přeji vše nej všem Pepíkům a že je jich hodně
Mockrát děkuju - i když ty kulatiny - nic moc:-(
Zíroveň i já přeji vše nej všem Pepíkům a že je jich hodně:palec
19.03.2011 13:51 -
Všechno nejlepší Simčo. A kulatiny se slavit musí, hlavně když jsou ty dvacátiny jak říká Petris.
Všechno nejlepší Simčo. A kulatiny se slavit musí, hlavně když jsou ty dvacátiny jak říká Petris. :-p:palec:-))
19.03.2011 20:11 -
Barbuchovi a Malýmu Vénovi přeji hodně štěští, lásky a pohody k dnešním narozeninám......
Barbuchovi a Malýmu Vénovi přeji hodně štěští, lásky a pohody k dnešním narozeninám......:palec
24.03.2011 19:27 -
Hermi všechno NEJ NEJ spousty kiláků bez ťukanců, bez defektů a porád plnou pěněženku na palivo pro Citrouše
Hermi všechno NEJ NEJ ;-) spousty kiláků bez ťukanců, bez defektů a porád plnou pěněženku na palivo pro Citrouše :palec
26.03.2011 15:10 -
JirkoXM a Hermi, taky Vam vsechno nejlepsi, i kdyz dneska je jak je, narozeniny je treba radne oslavit.
JirkoXM a Hermi, taky Vam vsechno nejlepsi, i kdyz dneska je jak je, narozeniny je treba radne oslavit.:palec
Koláč,šunka nech Vám chuti,vodka,vínko hlávku múti.
Len raz za dlhý rok máme Veľkú noc.
Veľa vody,smiechu a radosti praje.
G.
Koláč,šunka nech Vám chuti,vodka,vínko hlávku múti.:-))))
Len raz za dlhý rok máme Veľkú noc.:-))
Veľa vody,smiechu a radosti praje.
G.
Díky, Všem pohodové svátky, a v české kotlině pozor na muže zákona, chystají prý veelkou akci..
Díky:-d, Všem pohodové svátky, a v české kotlině pozor na muže zákona, chystají prý veelkou akci..:-p
Díky za přání, já zůstanu u pivka Soudek je, tak co víc si přát.
A ač v české kotlině slibujou ruky zákona "akci", zatím jsem a nikoho nepotkal.
Díky za přání, já zůstanu u pivka :-) Soudek je, tak co víc si přát. :-))
A ač v české kotlině slibujou ruky zákona "akci", zatím jsem a nikoho nepotkal. :nevim:-d:-))))