Verčo, vše nejlepší k narozkám - dobrou náladu, protože s ní je život veselejší, štěstí, jelikož s ním je život snažší, také peníze, bez nich to také není ono, a hlavně zdraví, protože bez nej stojí vše za ...
Verčo, vše nejlepší k narozkám - dobrou náladu, protože s ní je život veselejší, štěstí, jelikož s ním je život snažší, také peníze, bez nich to také není ono, a hlavně zdraví, protože bez nej stojí vše za ...:palec
02.11.2010 15:45 -
Re: Vše nejlepší **** (narozeniny, svátek, vánoce, nový rok, atd.)
Kyticu ruží v tento krásny deň,darujem tebe zo srdca len.A už iba jedno prianie v srdci mám.Všetko najlepšie k narodeninám Verča.
Kyticu ruží v tento krásny deň,darujem tebe zo srdca len.A už iba jedno prianie v srdci mám.Všetko najlepšie k narodeninám Verča.
02.11.2010 16:02 -
Romane...Vše nejlepší k narozeninám...at ti "Kačka"doře slouží....
:palecRomane...Vše nejlepší k narozeninám...at ti "Kačka"doře slouží....:palec :palec:palec:palec
17.11.2010 15:50 -
Tak všem zdejším i všem Citroëňákům přeji hezké a klidné prožití svátků vánočních hodně dárků dětem, i dospělím !!! a hlavně teplé starty pro dieselové uživatele
Tak všem zdejším i všem Citroëňákům přeji hezké a klidné prožití svátků vánočních :-) hodně dárků dětem, i dospělím :-D!!! a hlavně teplé starty pro dieselové uživatele :-):palec
Já se též připojuji k Méďákovi,přeji všem krásné Vánoce-klidné a pohodové svátky
Já se též připojuji k Méďákovi,přeji všem krásné Vánoce-klidné a pohodové svátky :palec
Není to trochu brzi?Ale rovněž se přidávám hlavně štěstí a zdravý ostatní se dá koupit.
Není to trochu brzi?Ale rovněž se přidávám hlavně štěstí a zdravý ostatní se dá koupit.
Chtěl jsem vyzkoušet, jestli to nebude ihned uzamčeno Adminem Né dělám si prdel.. Chtěl jsem jen popřát, než začne pravej blázinec, a nezapomenout tak na to K tomu přidám, pokud někdo pojede ve svátky okolo, a jeho mazlik ho zradí, telefon beru a rád pomůžu
Chtěl jsem vyzkoušet, jestli to nebude ihned uzamčeno Adminem :-D Né dělám si prdel.. :-D Chtěl jsem jen popřát, než začne pravej blázinec, a nezapomenout tak na to :-) K tomu přidám, pokud někdo pojede ve svátky okolo, a jeho mazlik ho zradí, telefon beru a rád pomůžu ;-):palec
13.12.2010 23:45 -
Všem zmeškaným jubilantům vše NEJ a hlavně zdraví (ostatní si kupte za prachy ). Nějakou dobu jsem absentoval ale "bew is back".
A Vánoce ... no blíží se mršky jako každý rok a jeden aby zase sháněl nějaké ty dary
Všem zmeškaným jubilantům vše NEJ a hlavně zdraví (ostatní si kupte za prachy :-)))):-)))):-)))):-)))) ). Nějakou dobu jsem absentoval ale "bew is back".
A Vánoce ... no blíží se mršky jako každý rok a jeden aby zase sháněl nějaké ty dary :-)
Krásne Vianoce chceme vám priať,
aby mal človek človeka rád,
aby jeden druhému viac šťastia prial,
aby ten Nový rok za to stál.
Praje M+V
Krásne Vianoce chceme vám priať,
aby mal človek človeka rád,
aby jeden druhému viac šťastia prial,
aby ten Nový rok za to stál.
Praje M+V
Veselé Vánoční svátky všem Citroëňákům, bohatého ježíška např: Gucci, viton atd prožité v klidu a spokojenosti, a hlavně!!! jezděte po tech přiblblejch návštěvách oatrně... uvědom te si, že tak skazíte Svátky na 20 let do předu pozůstalím Ne vážně jezděte opatrně, a už aby bylo léto a můžem se sjet Myslim autama
Veselé Vánoční svátky všem Citroëňákům, bohatého ježíška např: Gucci, viton atd :-D prožité v klidu a spokojenosti, a hlavně!!! jezděte po tech přiblblejch návštěvách oatrně... uvědom te si, že tak skazíte Svátky na 20 let do předu pozůstalím :-D Ne vážně jezděte opatrně, a už aby bylo léto a můžem se sjet ;-) Myslim autama :-D