Dík Ale mám narozky až v říjnu ale nemělo to být spíše pro Drahuši? Já to opravím, v předmětu. Snad se na mě nebudeš zlobit.
Dík:-p Ale mám narozky až v říjnu:nevim ale nemělo to být spíše pro Drahuši?:-p Já to opravím, v předmětu. Snad se na mě nebudeš zlobit. :-)
14.02.2009 16:16 -
Re: Vše nejlepší **** (narozeniny, svátek, vánoce, nový rok, atd.)
.link. Zhulehla.....přání asi patří od tebe mě....dostala jsem krásný dárek,tak se s vámi o něj podělím....
http://www.tandemove-seskoky.cz/index.asp?menu=díky Zhulehla.....přání asi patří od tebe mě:-d....dostala jsem krásný dárek,tak se s vámi o něj podělím....
14.02.2009 17:17 -
Samozřejmě se přidávám i já i když opožděně všecinko nej a splnění všeho co si přeješ
Samozřejmě se přidávám i já i když opožděně všecinko nej a splnění všeho co si přeješ:-d
14.02.2009 17:28 -
Aha, chybička se vloudila. Takže ještě jednou Drahuš, vše nejlepší k Tvým narozkám Ti přeje zulehla Tady si vyber kytí jaký chceš. .link.
Aha, chybička se vloudila. Takže ještě jednou Drahuš, vše nejlepší k Tvým narozkám Ti přeje zulehla :-d Tady si vyber kytí jaký chceš. :-))))http://www.gify.nou.cz/kvety1.htm
14.02.2009 18:03 -
Taky preju vsechno nej nej nej, hodne zdravi, stesti, lasky a hlavne hodne sexxuuuu!!!!!!
Taky preju vsechno nej nej nej, hodne zdravi, stesti, lasky a hlavne hodne sexxuuuu!!!!!!
15.02.2009 10:10 -
tak se taky pridam sice sem to uz pal ale taky poreju tady vse nejlepsi drahus a hodne uspechu. A nezlob Petrise
tak se taky pridam sice sem to uz pal ale taky poreju tady vse nejlepsi drahus a hodne uspechu. A nezlob Petrise :-))))
15.02.2009 13:19 -
Tak to i mi se připojujeme a přejeme hlavně zdravíčko a ať nezlobí autíčko
Tak to i mi se připojujeme a přejeme hlavně zdravíčko a ať nezlobí autíčko :)
21.02.2009 02:22 -
Re: Vše nejlepší pro Bobíška.....
Takže všem moc děkuji za přání. Udělalo mi to velikou radost a Drahuši děkuji za překrásné přání. Oslavil jsem to s mírou, ale bez Míry . Těším se na setkání se všemi nejpozději na Křivonosce.
Ještě jednou děkuji a Citroënum zdar
Takže všem moc děkuji za přání. Udělalo mi to velikou radost a Drahuši děkuji za překrásné přání. Oslavil jsem to s mírou, ale bez Míry :-) . Těším se na setkání se všemi nejpozději na Křivonosce.
:palec:palec Ještě jednou děkuji a Citroënum zdar :palec:palec:palec:palec
22.02.2009 16:23 -